News Flash:

Trupa Holograf, criticata dur de Angela Gheorghiu

5 Noiembrie 2013
1622 Vizualizari | 0 Comentarii

Angela Gheorghiu (48 de ani) a devenit de la începutul acestui an mult prea “vocală” pentru cineva de talia sa. Diva pare că se află într-o campanie de promovare, de care nu credem că are nevoie, mai ales că a intrat într-o zonă deloc plăcută, cea a tabloidelor. Zilele acestea, Angela Gheorghiu a lansat un nou un scandal, care îi are în prim plan pe membrii trupei Holograf.

După divorțul de soțul său, tenorul Roberto Alagna, au urmat din partea sopranei dezvăluiri uluitoare, în presa străină, despre căsnicia lor, acuzandu-l pe acesta de violență domestică. A uimit prin relația, pe care celebra soprană și-a asumat-o, cu contratenorul Cezar Ouatu, reprezentantul Romaniei la Eurovision, dar și despărțirea de acesta. A făcut afirmații dure despre Ioan Holender, directorul artistic al “Festivalului Internațional George Enescu”, iar luna trecută a fost surprinsă de presă în compania lui Mihai Ciortea, un stomatolog de 26 de ani, despre care se spune că îi este iubit.

Intr-un interviu, acordat zilele trecute, în care a vorbit despre videoclipul realizat recent împreună cu Bobby Păunescu  pentru melodia “Copacul”, Angela Gheorghiu a amintit de colaborarea pe care a avut-o cu trupa Holograf, în urmă cu doi ani, pentru piesa “Nu mai e timp”.

Diva spune acum că nu are o amintire prea plăcută despre Holograf, iar videoclipul nu a fost pe gustul ei.

“Mi-am dat seama că pot să fac ceva cum vreau eu și nu cum impune o formație. Că am făcut cu Holograf un clip și eu m-am dus pur și simplu acolo și au făcut ce au vrut în mintea lor. Bineînțeles, nu era pe gustul meu, se înțelege. Am acceptat de prietenie, dar nu este Angela, a fost o Angela foarte, cum să spun, altruistă. Mi-a plăcut foarte mult și mesajul, și melodia, dar… mă rog, eu am muncit foarte mult la melodie, i-am ajutat cu sunet, cu orchestrație. Totul e făcut de mine, în orice caz”, a spus  Angela Gheorgiu.

De amintit este faptul că piesa a avut un succes nebun la public și  fost difuzată pe aproape toate posturile de radio din Romania.

Edi Petroșel de la Holograf a declarat, pentru ring.ro., că ea și-a dorit colaborarea mai mult decat membrii trupei: “Mă surprind afirmațiile Angelei Gheorghiu și răman cu surprinderea... Nu prea am ce să comentez, îmi pare rău că a fost nemulțumită și ne spune asta după doi ani. Atunci a fost încantată. De fapt, ea și-a dorit colaborarea mai mult decat noi. Dar, știți cum e. Dumnezeu le așează în pagină pe toate,  fără nicio excepție. Noi ne vedem de viața noastră, frumoasă, zic eu. Niciodată nu s-a pus problema că, în vreun fel, cariera noastră să depindă de colaborarea, bună sau rea, cu Angela Gheorghiu. Cariera noastră e doar a noastră, și cu, și fără ea!”


angela gheorghiu talia sa roberto alagna mihai ciortea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005730 (s)