News Flash:

Tom Cruise cere daune de 50 de milioane de dolari de la tabloidele In Touch si Life & Style

6 Noiembrie 2013
1228 Vizualizari | 0 Comentarii

Tom Cruise, care a divorţat de actriţa Katie Holmes în luna august 2012, a dat în judecată tabloidele americane In Touch şi Life & Style, cerand daune de 50 de milioane de dolari, după ce, anul trecut, a fost acuzat în aceste publicaţii că ar fi un tată iresponsabil

Vorbind pentru prima oară despre divorţul de Katie Holmes, Tom Cruise s-a apărat împotriva articolelor din presă care au lăsat să se înţeleagă că şi-ar fi abandonat fiica, Suri, în varstă de şapte ani, după ce s-a despărţit de mama acesteia, anul trecut, conform contactmusic.com.

"Nu am înlăturat-o pe Suri din viaţa mea - nici fizic, nici emoţional, nici financiar sau în alte feluri (...) Chiar şi atunci cand lucram în străinătate şi nu puteam să o văd pe Suri, eram (şi suntem în continuare) extrem de apropiaţi", se arată în documentele depuse la tribunal, obţinute de site-ul tmz.com.

Ripostand faţă de un articol din tabloidul In Touch, ce purta titlul "Abbandoned by Daddy/ Abandonată de tati", actorul american a spus: "După cum arată numeroasele e-mailuri dintre mine şi mama lui Suri din această perioadă, am fost o prezenţă constantă în viaţa lui Suri. Deşi sunt sigur că fiicei mele îi este dor de mine, cand nu sunt cu ea (după cum şi mie îmi este dor), ea este un copil foarte fericit, avem o relaţie minunată şi conversaţii telefonice pline de veselie."

Katie Holmes a anunţat, pe 28 iunie 2012, că a depus la tribunal o cerere oficială prin care a solicitat divorţul de Tom Cruise. Actorul a fost, potrivit apropiaţilor săi, luat prin surprindere de iniţiativa soţiei sale. Un acord financiar a fost încheiat de cei doi foşti parteneri de viaţă la mai puţin de două săptămani după aceea.

MEDIAFAX


tom cruise katie holmes
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1475 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008079 (s)