News Flash:

VIDEO - Aplicatia gratuita care transforma parbrizul masinii intr-un GPS

6 Noiembrie 2013
1435 Vizualizari | 0 Comentarii

O aplicaţie gratuită de iPhone dezvoltată de o companie din Rusia transformă întregul parbriz al maşinii într-un dispozitiv de navigare prin satelit, afişand instrucţiuni, viteza şi distanţa pană la viraje,  scrie Daily Mail.

Aplicaţia HudwayApp foloseşte iPhone-ul ca pe un proiector, afişand instrucţiunile de pe GPS direct pe parbrizul maşinii, fără ca şoferul să mai fie nevoit să se uite la alte dispozitive.

Dezvoltatorii ruşi susţin că produsul este “o aplicaţie unică care permite şoferilor să fie atenţi la drum, să ţină mainile pe volan şi să rămană concentraţi la condus”.

Pentru a folosi aplicaţia, şoferii trebuie să pună telefonul pe bordul maşinii într-o poziţie care să permită smartphone-ului să afişeze pe parbriz toate informaţiile necesare.

Virajele stranse sunt marcate cu roşu pe harta afişată pe parbriz, iar marcajele rutiere sunt afişate la fiecare 50 de metri, pentru a ajuta şoferii să calculeze distanţa pană la următoarea cotitură. Acest sistem este util în special pe timp de noapte sau ceaţă.

Dezvoltatorii aplicaţiei susţin că nu este nevoie ca telefonul să fie conectat la internet pe parcursul călătoriei, întrucat şoferii pot încărca ruta direct de acasă, înainte să pornească la drum.

O versiune pentru Android va apărea în febriarie anul viitor.

MEDIAFAX

Galerie Video


daily mail gps direct android
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006095 (s)