News Flash:

Mihaela Radulescu, escrocata pe Facebook

6 Noiembrie 2013
1460 Vizualizari | 0 Comentarii

Vedeta a fost înșelată de un bărbat care i-a cerut bani, invocand probleme grave. Mihaela l-a ajutat, apoi a aflat apoi că individul este un șarlatan. Supărată că bărbatul a abuzat de relaţia de prietenie cu ea, vedeta l-a şters din lista de prieteni.

"Individul care şi-a permis să facă afirmaţii bolnave despre mine, care a făcut avansuri sexuale unora dintre voi, care v-a cerut bani împrumut şi care mi-a cerut şi mie şi i-am şi dat, crezand ca o idioată că are o problemă reală, se numeşte Daniel V Constantin. Incepand din acest moment, nu se mai află în lista mea de prieteni. Dacă cineva vă mai pune în astfel de situaţii, dacă cineva de aici vă mai cere bani sau alte servicii, vă rog să mă ţineţi la curent, nu vreau ca aceste ciudăţenii să se petreacă pe paginile mele, în numele meu şi cu «girul» meu. Imi pare rău că nu-l pot da şi pe mana Poliţiei, dar e o lucrare mai complicată şi n-am timp de pierdut. Vă rog să aveţi mare atenţie mai departe. Şi vă rog să mă trageţi şi pe mine de manecă, atunci cand mă mai vedeţi credulă şi fraieră", a scris Mihaela pe pagina sa de Facebook.

"Mai aud şi că face afirmaţii (n.r.- escrocul) absolut şocante la adresa mea, cum că am fi mai mult decat apropiaţi şi că ar avea nişte înţelegeri cu mine, în privinţa like-urilor şi comentariilor de aici. Cum eu mă ştiu om în toate minţile şi cum nu am astfel de înţelegeri cu nimeni, vă rog să faceţi un efort de sinceritate şi să facem curăţenia cuvenită", a încheiat vedeta.


Eva.ro


mihaela vedeta
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1368 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007283 (s)