News Flash:

Peste 115 firme participa la Targul AR-Medica

6 Noiembrie 2013
1470 Vizualizari | 0 Comentarii

Peste 115 firme reprezentand producatori, importatori si distribuitori de produse medicale din Romania, Germania si Ungaria si-au anuntat prezenta la a 20a editie a Targului AR-Medica, care va avea loc la Arad în perioada 7-9 noiembrie, sub genericul 'Clasic si modern în medicina'.

Pe parcursul celor trei zile ale targului, vizitatorii vor putea lua parte la prezentari si demonstratii ale tehnologiilor si inovatiilor care poarta semnatura firmelor participante, consultatii gratuite si evenimente precum: conferinte, seminarii, workshopuri si mese rotunde.

'Ne bucuram de o prezenta semnificativa a reprezentantilor din domeniul medical în cadrul targului, comparativ cu anul trecut, numarul expozantilor crescand cu peste 20%. In premiera pentru AR-MEDICA, editia din acest an a expozitiei internationale de medicina va aduce pentru publicul larg si un salon 'beauty'. Am dat plus de valoare evenimentului pentru ca dorim sa venim în întampinarea vizitatorilor cu cele mai noi informatii în domeniu. Prin acest eveniment, CCIA Arad îsi va consolida rolul si vocea pe care o are în peisajul international în ceea ce priveste organizarea evenimentelor de mare amploare din Europa', a declarat, pentru AGERPRES, Gheorghe Seculici, presedintele CCIA Arad.

Potrivit acestuia, de-a lungul anilor AR-MEDICA a devenit cea mai mare si mai importanta manifestare expozitionala din domeniul medical, cadrul adecvat unde latura comerciala se îmbina cu cea stiintifica prin intermediul manifestarilor conexe organizate în timpul expozitiei: simpozioane,congrese si conferinte, demonstratii practice creditate cu ore EMC si EPC, atat numarul expozantilor, cat si cel al vizitatorilor, fiind tot mai mare, de la o editie la alta.

La standurile de la Expo Arad International va fi expusa o gama variata de produse si servicii medicale de ultima generatie, cum ar fi aparatura, instrumentar, materiale pentru cabinete medicale, tehnica dentara, electrocardiografe, aparate EKG, EEG, EMG, audiometrie, Dopplere fetale, pulsoximetre, sonografe Doppler, spirometre, echipamente pentru anestezie, respiratoare, incubatoare, defibrilare, cauterizoare, lasere, ochelari, microscoape, echipamente si instrumentar chirurgical, instrumentar pentru dializa, stetoscoape, tensiometre, termometre, seringi, sterilizatoare cu abur si cu aer fierbinte, articole de unica folosinta - manusi, panza, ace chirurgicale si accesorii pentru respirat, dotari moderne pentru cabinete medicale, publicatii, site-uri si televiziuni medicale.

Simultan cu desfasurarea expozitiei vor fi organizate conferinte specializate în colaborare cu Colegiul Farmacistilor, Colegiul Medicilor, Colegiul Medicilor Dentisti si Ordinul Asistentilor Medicali si Moaselor din Romania, în urma carora cadrele medicale obtin credite de Educatie Medicala Continua si Educatie Profesionala Continua.

Targul îsi va deschide portile joi, 7 noiembrie, începand cu ora 10.00.


targului ar-medica ccia arad r ar-medica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005104 (s)