News Flash:

REVOLTA in Timisoara impotriva clanurilor de rromi

6 Noiembrie 2013
1434 Vizualizari | 0 Comentarii

Ieri seara, poliția a fost alertată de o știre venită din mai multe surse, privitoare la organizarea unor marșuri masive și a unor grupuri active împotriva mafiei imobiliare țigănești. „Bomboana de pe colivă” a fost evacuarea, în urmă cu cateva zile, a copilașilor bolnavi de tuberculoză din Spitalul de copii, latura respectivă a imobilului intrand în posesia faimosului clan Carpaci.

Anchetele jurnalistice privitoare la abuzurile justiției și ale administrației, prin care urmași inventați și testamente false aveau să fie „literă de lege” pentru primăria condusă de primarul Oancea din vremea respectivă și „armonizată juridic” de faimosul Ioan Cojocari, au fost promovate în presa locală și regională încă din anii 90. Dezvăluiri legate de mafia imobiliară au ajuns demult la urechile procurorilor, polițiștilor, funcționarilor publici, dar nu s-a întamplat nimic special pană acum, cand timișorenii, din revolta care i-a manat și în Revoluția din 89, au decis să iasă în stradă împotriva mafiei imobiliare țigănești.

In seara zilei de marți, 5 noiembrie, pe mai multe artere principale din Timișoara, echipajele poliției au acționat oprind aleatoriu mașini, în mod special pe cele în care erau grupuri de tineri. Mai multe posturi de televiziune naționale au generat marți seara materiale în care retorica revine la nivelul anilor 90: „Cine a stat cu ochii închiși 20 de ani la strigătele și la semnalele de alarmă ale oamenilor de bună credință? Cine va da socoteală?”

 


anchetele jurnalistice
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1777 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006001 (s)