News Flash:

Ce nume a ales, acum, miliardara Kylie Jenner pentru fiul ei. Prima data, toata lumea a ras de ea

6 Iunie 2022
373 Vizualizari | 0 Comentarii
Kylie

Kylie Jenner simte pe propria piele cum este sa fii tradata de propria familie. Miliardara incearca sa fie foarte secretoasa in ceea ce priveste baietelul ei, dar se pare ca nu toti cei din familia ei au inteles acest lucru.

Kylie Jenner inca se joaca cu rabdarea fanilor. Toata lumea asteapta cus sufletul la gura sa afle cum il cheama pe mezinul familiei, dar se pare ca miliardara nu se lasa convinsa atat de usor. Daca au vazut ca nu ajung la niciun rezultat cu ea, fanii au mers la veriga slaba a familiei. Mason Disick, fiul lui Kourtney Kardashian si al lui Scott a scapat porumbelul in timpul unui Q&A pe Instagram. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Mason le-a raspuns cu cea mai mare sinceritate urmaritorilor lui si a spus ce nume a ales matusa lui, Kylie, pentru cel mic. 

In cazul lui Kylie, imediat cum a anuntat ca pe mezinul familiei il cheama Wolf, fanii au inceput sa dea nastere la fel de fel de meme-uri, care mai de care mai amuzante. Deranjata de situatie, la aproape trei luni de cand l-a adus pe lume pe micut, Kylie a anuntat ca a decis sa renunte la numele „Wolf”. „Vreau sa va anunt ca numele baietelului nostru nu mai este Wolf. Pur si simplu am simtit ca nu i se potriveste. Am vrut sa stiti de la mine pentru ca am vazut acest nume peste tot”, a scris Kylie pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005160 (s)