News Flash:

Printul Charles are casa in Valea Zalanului. Cat trebuie sa scoti din buzunar pentru a te caza o noapte acolo

6 Iunie 2022
554 Vizualizari | 0 Comentarii
Printul Charles

Printul Charles detine nu mai putin de 10 proprietati in Romania, achizitionate prin Fundatia „Mihai Eminescu Trust’, pe care o patroneaza. Intre acestea se numara Conacul Apafi din localitatea Malancrav, judetul Sibiu, o locuinta in Viscri, judetul Brasov, patru in Valea Zalanului, judetul Covasna, si alte patru in satul Breb din judetul Maramures.

Recent, succesorul la tronul Marii Britanii a venit in Romania, unde a avut intalniri oficiale cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Nicolae Ciuca si cu Majestatea Sa Margareta si Principele Radu Duda. Ulterior, Printul de Wales a vizitat Covasna, unde are mai multe proprietati.

 Casa pe care o detine Printul Charles in Valea Zalanului, la fel ca si cea din Viscri, este inchiriata turistilor. Proprietatea dispune de 5 camere, fiecare cu baie proprie. Acolo, o noapte de cazare costa 533 de lei, iar cu mic dejun, este 600 de lei, conform lapensiuni.ro. De asemenea, exista si posibilitatea de a inchira toata casa, pretul fiind de 940 de lei. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004877 (s)