News Flash:

Cum a ajuns Doina Teodorescu sa se implice in afacerea iubitului ei, Catalin Scarlatescu

6 Iunie 2022
901 Vizualizari | 0 Comentarii
Doina

Catalin Scarlatescu iubeste si este iubit. Juratul de la „Chefi la cutite” este mai fericit ca niciodata de cand a intalnit-o pe Doina Teodoru si cum dragostea trece si prin stomac, cei doi au inceput sa faca echipa buna si pe planul afacerilor. Doina se implica cat de mult poate in business-ul iubitului ei si vrea ca totul sa functioneze ca pe roate.

Catalin Scarlatescu a amanat deschiderea restaurantului care ii poarta numele abia dupa ce va incheia filmarile pentru America Express, expeditie care se va desfasura prin Mexic, Guatemala si Columbia. El a intampinat dificultati cu obtinerea unei autorizatii pentru deschiderea localului. Desi in prezent totul este gata, Scarlatescu prefera sa faca deschiderea abia la mijlocul verii.

Mai avem de filmat la emisiunea noastra frumoasa si nu imi permit sa lipsesc de la restaurant. Ori emisiunea noastra este o chestie asa foarte acaparatoare. Pana nu termin cu filmarile, undeva, cel tarziu, hai sa zicem 15-20 iulie cam asa il inaugurez. Ce sa fac daca muncesc?', a declarat, pentru VIVA! Scarlatescu.

Catalin Scarlatescu a declarat ca in meniu se vor regasi preparate delicioase pentru vegani. Ideea ii apartine iubitei lui, actrita Doina Teodoru, care a renuntat de ceva timp la carne. 'Ea e vegetariana. Mai vine cu niste idei, mai spre vegane asa. Facem si aici doua trei feluri vegane. Eu respect foarte mult veganii, fiecare e dator sa manance cum vrea el. In meniul restaurantului o sa gasim mancare pentru toti. Adica nu ii las nemancati pre oameni. Nu sunt rasist la mancare, avem pentru toata lumea', a declarat, pentru VIVA!, chef Scarlatescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006178 (s)