News Flash:

Ministerul Sănătății anunță!

S-a reluat procesul de tipărire a cardului naţional de asigurări sociale de sănătate

23 Octombrie 2023
168 Vizualizari | 0 Comentarii

Ministerul Sănătății a anunÈ›at încheierea unui nou acord-cadru cu Compania NaÈ›ională "Imprimeria NaÈ›ională" SA pentru a relua procesul de tipărire a cardului naÈ›ional de asigurări sociale de sănătate destinat persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani È™i/sau au devenit asigurate ulterior primei distribuiri.

Acest acord-cadru se întinde pe o perioadă de 3 ani È™i are ca obiectiv producerea a 1,2 milioane de carduri de sănătate. Procesul de tipărire a cardurilor a demarat, urmând ca un total de 400.000 de carduri să fie livrate către Casele judeÈ›ene de asigurări de sănătate în două tranÈ™e: jumătate până la data de 31 noiembrie È™i restul până la data de 15 decembrie.

“Bugetul alocat pentru tipărirea celor 400.000 de carduri este de aproximativ 5,5 milioane lei. Distribuirea cardului de sănătate va fi realizată de către Casa NaÅ£ională de Asigurări de Sănătate”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

Cardul de sănătate reprezintă documentul cu care se atestă calitatea de asigurat în momentul solicitării serviciilor medicale È™i confirmă prezenÈ›a asiguratului la unul dintre furnizorii de servicii medicale din cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005525 (s)