News Flash:

Un nou început după 25 de ani de activitate

Casa Națională de Asigurări de Sănătate va avea o nouă structură și un nou mod de funcționare

20 Octombrie 2023
166 Vizualizari | 0 Comentarii

Președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Andrei Baciu, a anunțat că instituția se confruntă cu un moment de schimbare majoră după 25 de ani de activitate, urmând să adopte o nouă structură și un nou mod de funcționare.

„Tema dezbaterii de astăzi, din punctul meu de vedere, este aceea prin care ne uităm la felul în care, pacient în România fiind, poți să ai acces la servicii cât mai aproape de standarde europene. Sigur că aici există multiple feluri în care funcționează asigurările de sănătate.
Pentru discuția de astăzi aș fi foarte curios să primesc de la colegii mei care mă reprezintă toate ideile și toate propunerile care sunt exprimate. De ce sunt foarte utile? Pentru că CNAS se află la un început de drum important.


După 25 de ani de activitate a venit momentul pentru o nouă structură și un nou mod de a funcționa, motiv pentru care noi am propus deja câteva structuri și câteva obiective strategice pentru această reformă care pornește de la tema de discuție de astăzi, obiectivul fiind acela de a avea și în România, din calitatea de pacient, din calitatea de asigurat, posibilitatea de a avea acces la servicii cât mai aproape de standardele europene.


Sunt reprezentat de colegi din cadrul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și voi primi de la colegii mei care sunt astăzi prezenți toate propunerile, toate ideile pe care le dezbatem astăzi aici și ne vom uita cu mare atenție în analiza pe care o vom face în perioada imediat următoare”, a afirmat dr. Andrei Baciu, la dezbaterea organizată joi, de DC News Media Group.


Evenimentul are ca scop furnizarea unei platforme pentru exprimarea opiniei, discuții și schimbul de idei cu privire la modul în care asigurările complementare pot contribui la îmbunătățirea și susținerea sistemului de sănătate din țara noastră.

Teme de dezbatere includ:

Asigurările complementare pot oferi acces la servicii medicale premium?
Asigurările complementare ajută la acoperirea costurilor pentru medicamente care nu sunt incluse în lista de compensare sau pentru echipamente medicale speciale?
Asigurările complementare reduc timpul de așteptare și îmbunătățesc confortul pacienților la serviciile medicale?
După intervenții medicale majore, asigurările complementare pot sprijini reabilitarea și îngrijirea post-spitalizare a pacienților?

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007579 (s)