News Flash:

S-a hotarat soarta Rusiei la Eurovision. Nimeni nu se astepta la o astfel de decizie

25 Februarie 2022
509 Vizualizari | 0 Comentarii
Rusia

Anul acesta, Eurovision va avea loc in Italia si, asa cum se stie, pe lista participantilor este si Rusia. Data fiind situatia actuala, multi se intreaba daca va mai fi permisa prezentarea lor in concurs. Parerile s-au impartit, dar majoritatea vocilor sustin ca ar trebui „pedepsiti” pentru faptele liderului lor si ar trebui eliminati.

Situatia actuala dintre Rusia si Ucraina nu a lasat pe nimeni indiferent. Ceea ce se intampla la granita cu Romania este de-a dreptul ireal si pare ca se traiesc file dintr-o istorie tragica. Razboiul pornit de Rusia afecteaza intreaga lume, pe mai multe planuri, iar unul dintre ele este si cel muzical. Organizatorii au luat decizia radicala de a exclude Rusia din concursul muzical.

„Colegiul executiv al EBU a luat decizia de descalifica Rusia, in urma unei recomandari a organului de conducere al Eurovision Song Contest, Grupul de Referinta, pe baza regulilor evenimentului si a valorilor EBU.

Decizia reflecta ingrijorarea ca, in lumina crizei fara precedent din Ucraina, includerea unei candidaturi ruse in Concursul din acest an ar aduce concurenta in discredit.

Ramanem dedicati protejarii valorilor unei competitii culturale care promoveaza schimbul si intelegerea internationala, reuneste publicul, celebreaza diversitatea prin muzica si uneste Europa pe o singura scena.”, a declarat organizatia intr-un comunicat oficial publicat vineri, 25 februarie, potrivit celor de la Euronews.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1220 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007125 (s)