News Flash:

Clipe de groaza pentru sotia lui Flick. Familia vedetei fuge din calea atacurilor din Ucraina. „Cine poate sa fuga in buncare”

25 Februarie 2022
489 Vizualizari | 0 Comentarii
Denisa

Denisa, sotia lui Flick traieste clipe groaznice. O mare parte din familia ei este stabilita in Kiev, iar pe fondul realitatii crude de acolo, vedeta incearca sa tina constant legatura cu ei si sa afle daca sunt bine. Momentan, oamenii nu pot decat sa fuga din fata bombardamentelor si sa spere ca vor prinde loc intr-un buncar. 

"In timp ce restul lumii cauta senzationalul si profita de situatie sa isi mai dea cu parerea, o part din familia mea, pe care eu mi-am ales-o, daca se uita pe geam ved tancuri si se gandeste daca si cum sa iasa din casa pentru a ajunge la un buncar unde sunt alti membrii ai familiei lor. Nu e nimic senzational in asta!", a scris Denisa Filcea pe pagina ei de Instagram.

Din fericire, nu este vorba de parintii ei sau rude de gradul 1, ci de cunostinte, prieteni si persoane prin alianta, cu care a ajuns sa aiba o relatie extrem de apropaita in urma numeroaselor ei vizite in Ucraina.

Declaratia de Razboi a lui Vladimir Putin


“Circumstantele ne cer sa actionam decisiv si imediat. Republica Poporului Donbas ne-a cerut ajutorul. In aceasta privinta, in acord cu articolul 51, sectiunea 7 din Carta Natiunilor Unite, cu sanctiunea Consiliului Federatiei si in acord cu tratatele de prietenie ratificate de Adunarea Federala si in baza acordurilor de asistenta mutuala cu republicile Donetk si Luhansk, am decis sa conduc o operatiune militara speciala.

Scopul acesteia este de a proteja oamenii care au fost supusi timp de opt ani abuzurilor, genocidului de catre regimul de la Kiev, iar pentru aceasta ne vom stradui sa demilitarizam si sa denazificam Ucraina, precum si sa-i aducem in fata justitiei pe cei care au comis numeroase crime sangeroase impotriva populatiei pasnice, inclusiv cetateni ai Federatiei Ruse.

Dragi compatrioti, sunt sigur ca soldatii si ofiterii fortelor armate ale Rusiei devotati tarii lor isi vor indeplini cu profesionalism si curaj datoria. Nu am nicio indoiala ca autoritatile de toate nivelurile vor actiona coordonat si eficient”, a declarat Vladimir Putin joi dimineata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1200 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007077 (s)