News Flash:

Cati bani i-a bagat podcastul cu Laurentiu Reghecampf in buzunare lui Catalin Maruta

25 Februarie 2022
424 Vizualizari | 0 Comentarii
Catalin Maruta

Catalin Maruta a aratat ca poate face doua lucruri in acelasi timp si ambele la fel de bine. Prezentatorul s-a mutat si pe Youtube, acolo unde face cele mai interesante podcasturi. Desi competitia este una acerba, Maruta a reusit sa ii intreaca demult pe adversarii lui, iar episodul cu Laurentiu Reghecampf este lider de vizualizari detasat.

Atunci cand si-a deschis canal de Youtube special pentru a face podcasturi, Catalin Maruta a stiut ca va trebuie sa demonstreze ca este cel mai bun. Si a facut-o. La fel ca si in emisiunea de la PRO TV si la podcast, Maruta se documenteaza foarte bine si se asigura ca invitatii sunt unii pe care publicul doreste sa-i asculte sau au povesti de viata care merita a fi povestite. Asta s-a intamplat acum cu Laurentiu Reghecampf care a decis sa se prezinte in exclusivitate la Maruta pentru a-si prezenta propria varianta a povestii.

Videoclipul a fost foarte asteptat de catre fani, iar asta s-a reflectat in numarul de vizualizari. Peste doua milioane de oameni au vizionat cele peste doua ore de podcast si l-au dus pe primul loc in preferintele fanilor. Cu un asemenea succes, platforma l-a rasplatit pe masura pe sotul Andrei. Daca pentru celelalte videoclipuri incasa pana in o mie de euro, din aceasta a facut, momentan, 2000 de euro.

„Cu totii avem nevoie de un hobby, iar eu simteam nevoia de mult timp sa fac ceva ce nu are legatura cu emisiunea, dar ma pasioneaza la fel de tare. Interviul este genul meu jurnalistic preferat, iar ideea podcast-ului «Acasa La Maruta» a venit firesc, ca o continuare a ceea ce fac eu zi de zi, live, in televiziune.

Este un proiect de suflet in care investesc energie si speranta ca va fi pe placul celor care imi urmaresc activitatea pe canalul de Youtube «Acasa la Maruta»“, a spus Catalin Maruta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005388 (s)