News Flash:

Ce spune Carmen Harra despre razboiul din Ucraina. Acesta sustine ca stie si ce se va intampla cu Putin

25 Februarie 2022
4137 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Harra

Carmen Harra este recunoscuta pentru capacitatea ei de a vedea lucruri in viitor. Vedeta a fost prezenta la numeroase emisiuni si, de cele mai multe ori premonitiile ei s-au adeverit. De data asta, daca se intampla ceea ce prezice Harra, putem spune ca asistam la schimbari drastice pe scena politica.

Carmen Harra nu avea cum sa nu isi exprime parerea cu privire la subiectul care preocupa o lume intreaga. Carmen stie deja ce se va intampla in acest razboi si cine va fi adevarata victima. Harra si-a expus premonitiile la Antena 3 si, din pacate, nu sunt cele mai bune. Informatiile pe care aceasta le-a prezentat par a se adeveri, incetul cu incetul si pare ca traim anul cu cele mai nefasta intamplari. Vedeta a sustinut, fara sa se teama, ca si viata lui Putin este in pericol si ca nu ii vede cel mai fericit final.

„Situatia este foarte complicata si o sa se complice mai mult. Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o sa renunte si-l va pune in aplicare. Insa o sa-l coste capul lui. O sa plateasca cu presedintia pentru aceasta escapada a lui, care o sa se desfasoare foarte urat si o sa ia niste proportii foarte urate”, a spus Carmen Harra pentru Antena 3.

„Biden nu are insa puterea politica pe care ar fi trebuit sa o aiba, sa intervina sa puna punct la asa ceva. Si Putin stie ca Biden este foarte slab si profita de slabiciunea lui.De fapt, Biden este foarte contestat in America si va continua sa fie contestat si nu stiu ce se va intampla cu el”, a mai mentionat Carmen Harra.


,,Eu am spus de anul trecut ca 2022 este un an al rasturnarilor politice. Si ce vom vedea sunt rasturnari politice in SUA, in Rusia, in Franta. De fapt si alte tari se vor implica in aceasta nenorocire care incepe in batalia dintre Rusia intrand in Ucraina. Implicatiile politice sunt foarte grave si foarte urate.

Este prima batalie reala dupa al Doilea Razboi Mondial. Dupa 60 de ani, ne intoarcem inapoi, influentele planetare vin din nou sa ne arate repetarea unor karme anterioare. Asta este episodul care urmeaza si de aici multe alte consecinte care se rasfrang politic, economic, inflatie etc.”, a spus Carmen Harra.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007833 (s)