News Flash:

Oana Roman da de pamant cu liderul de la Kremlin. Ce a avut de spus vedeta la adresa lui Putin. „Esti bolnav psihic”

25 Februarie 2022
757 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman a fost mereu o vedeta asumata care nu s-a ferit sa spuna lucrurilor pe nume. Situatia dramatica din Ucraina a facut-o pe fata lui Petre Roman sa rabufnesca la adresa marelui lider de la Kremlin. Oana Roman a aruncat cuvinte dure la adresa lui Putin pe Instagram, in fata celor care o urmaresc.

Oana Roman nu poate sa inteleaga motivul pentru care Putin a ales sa nimiceasca Ucraina si nu este singura in aceasta ipostaza. Oana mai este revoltata si pe cei care aleg sa stea indiferenti si sa ia in deradere tot ceea ce se intampla la cativa kilometri de Romania. Vedeta nu a mai rezistat cu aceast tensiune si a incercat sa le explice tuturor cat de grava este situatia si i-a criticat dur pe cei care nu inteleg acest lucru.

“Am facut cateva story-uri mai devreme despre razboi si mi-a fost adus in atentie faptul ca exista oameni in Romania care explica ca Putin este un smecher minunat si NATO o mizerie.

Si mai grav este ca la aceste postari rad persoane care se presupune ca sunt sanatoase la cap. Mi se pare absolut periculos. Nu poti admira un dictator criminal scapat de sub control. Sunt total impotriva cenzurii, dar in cazul acestor oameni periculosi as introduce cenzura. 

Este un act criminal care nu poate fi salutat de nimeni pe lumea asta. Nu ai cum sa admiri asa ceva. Un razboi armat inseamna victime, copii, parinti, batrani oameni care mor. Esti bolnav la cap, esti bolnav psihic daca nu intelegi ca un lucru de genul asta nu trebuie sa se intample. Omori oameni, distrugi familii, distrugi destine, nu ai cum sa admiri un astfel de comportament.

Refuz sa cred ca am asa ceva la mine in comunitate”, a spus Oana Roman in filmuletul postat pe Instagram.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007016 (s)