News Flash:

Liviu Varciu, devastat de ceea ce se intampla in Ucraina. Prezentatorul a transmis un mesaj cu ochii in lacrimi

25 Februarie 2022
593 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Varciu

Vedetele de la noi, la fel ca restul lumii, sunt date peste cap de ceea ce se intampla in Ucraina. Zeci de mesaje au curs pe paginile de socializare, iar printre ele se numara si Liviu Varciu. Acesta i-a indemnat pe toti sa pretuiasca mult mai mult ceea ce au, pentru a abia in clipe din acestea ne dam seama ce inseamna fericirea si siguranta.

„Sa fiti fericiti, ca uite ce se intampla la vecinii nostri. Bine, eu vorbesc, sunt trist incontinuu, dar voi macar sa fiti fericiti”, a marturisit Liviu Varciu.

„Pentru SUA si aliatii lor, este vorba despre asa-numita politica de ingradire a Rusiei, cu evidente dividende geopolitice. Iar pentru tara noastra este vorba in ultima instanta de o chestiune de viata si de moarte, o chestiune privind viitorul nostru istoric ca popor. (…) Aceasta este o amenintare nu doar pentru interesele noastre, ci si pentru existenta insasi a statului nostru, pentru suveranitatea lui. Aceasta este linia foarte rosie de care s-a vorbit de multe ori. Au trecut-o”, a spus seful statului rus.

„Timp de opt ani, opt ani lungi si interminabili, am facut tot posibilul pentru a rezolva situatia (din provincia separatista prorusa Donbas, din estul Ucrainei – n.r.) prin mijloace pasnice si politice. In van”, a continuat el, adaugand ca „nu putem privi ceea ce se intampla acolo fara compasiune”, „era necesar sa stopam imediat acest cosmar: genocidul impotriva a milioane de persoane care traiesc aici, care au incredere doar in Rusia, care isi spun sperantele doar in noi”. informeaza libertatea.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005980 (s)