News Flash:

Care este cel mai scump viciu al lui Laurentiu Reghecampf. Antrenorul a aruncat dintr-un foc peste 8.000 de euro pentru asta

25 Februarie 2022
631 Vizualizari | 0 Comentarii
Laurentiu Reghecampf 1

Laurentiu Reghecampf a muncit din greu pentru a ajunge sa traiasca la nivelul la care o face acum. Desi sotia lui l-a acuzat de multe ori ca s-a ridicat pe spatele ei, in cel mai recent podcast la care a fost invitat, de altfel, si singurul, antrenorul a contrazis-o si a declarat ca cei mai multi bani in familie, el i-a adus. Pe langa investitiile majore in copii, Reghe mai are un „viciu” care ii consuma mii de euro.

Laurentiu Reghecampf a decis ca merita dreptul la replica, asa ca a mers in podcastul lui Catalin Maruta sa puna punct speculatiilor care au tot existat, in ultima perioada, la adresa lui. Antrenorul a recunoscut ca a avut mereu banii proprii cu care a facut ce a vrut. Pe langa cadourile scumpe pentru Anamaria si pentru copii, Reghe a investit sume colosale si pentru mofturile lui.

Merg la peste, cand am timp. Mai merg si la vanatoare, imi place sa gatesc… Adi Mutu stie sa gateasca, dar nu se ridica la nivelul meu. Eu sunt de Champions League. Sunt foarte bun. Gatesc orice! Imi place foarte mult sa merg sa ma plimb cand am timp. Amintiri…”, a spus Laurentiu Reghecamp, in podcastul lui Catalin Maruta.

El a marturisit ca cel mai scump bolid din garajul sau l-a costat 500.000 de euro. Doar schimbarea unui cauciuc cu janta cu tot la acea masina ii scoate din buzunar suma de 8-9.000 de euro.

„Pe masini, da… Nu imi pare rau, dar investitia mi se pare prea mare la ce iti ofera. Cea mai scumpa masina a fost 500.000 de euro. Numai schimbul de cauciucuri e opt sau noua mii de euro. Atat costa un cauciuc cu janta.

Nu sunt cheltuieli inutile… Ai o masina, iti permiti, dar e pierderea foarte mare.”, a spus Laurentiu Reghecampf, conform sursei citate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005370 (s)