News Flash:

RTP-ul la păcănele: Ce este și de ce să ții cont de el, dacă vrei câștiguri mai mari?

30 August 2021
756 Vizualizari | 0 Comentarii
slots1060x600

La cazinourile licențiate din România, cel mai adesea, distracția este la ordinul zilei. Operatorii care își desfășoară activitatea legal, mai ales cei din mediul online, au lucrat intens la portofoliile lor. Acestea au ajuns să fie destul de bogate în opțiuni, având nu doar tipuri diverse de jocuri și versiuni interesante, ci și tematici aparte.

Cel mai adesea, un membru al vreunei agenții se va orienta în alegerile sale, după grafica unui video slot, după aspectul său general, tematica și efectele audio-video. Cu toate acestea, dacă vrei să ai parte și de câștiguri, nu doar de investiții, este extrem de important să ții cont și de alte detalii.

În cazul în care nu știai până acum, RTP-ul la păcănele, sau câștigul jucătorului, este unul dintre cei mai importanți factori de care trebuie să ții cont atunci când te distrezi la video sloturi. În funcție de această valoare, dar și de volatilitate, poți știi cam cât de des îți va fi acordat unul dintre premiile aleatorii, dar și dacă valoarea sa este mai mare sau mai mică.

Citește în continuare articolul și descoperă care sunt cele mai importante elemente pe care trebuie să le ai în vedere când te joci la păcănele online, dar și de ce să nu te ghidezi doar după aspectul video sloturilor.

Ce trebuie să știi despre valoare RTP-ului?

RTP-ul este prescurtarea de la “Return to Player”, care se traduce ca “Returnarea către Jucător”. Aceasta este o valoare sub formă de procent, care reprezintă șansele ca investițiile tale să ți se întoarcă, pe o perioadă îndelungată, nedeterminată.

Spre exemplu, pentru o păcănea cu un RTP de 95%, dacă investești 200 RON, ar trebui să ți se întoarcă în balanță (minim) 190 RON la un rulaj de x1. Toate acestea sunt valabile în teorie, deoarece întregul sistem de acordare a câștigurilor la păcănele este aleatoriu.

Ideal este să alegi păcănele al căror RTP este cât mai aproape de 100%, valoare maximă care nu este întâlnită niciodată. Cu toate acestea, mai există un factor pe care nu îl poți neglija, acesta fiind volatilitatea. Aceasta, întâlnită și ca termenul de “variație”, este frecvența apariției câștigurilor. Ea poate să fie mică, medie sau mare.

Volatilitatea mare înseamnă că premiile vor apărea mai rar, dar vor avea valori mai mari, tot în teorie. În funcție de modul în care vrei să joci, mai agresiv sau nu, poți să alegi o combinație de video slot care are un RTP mai mic, adică între 95-96%, dar care are o volatilitate mare sau invers.

Odată ce stăpânești acești termeni mai tehnici, dar care influențează major șansele tale de câștig și rezultatele tehnicilor pe care le aplici, vei avea un control mai mare asupra succesului pe care l-ai putea avea. Astfel, vei face alegeri mai bune, mai asumate, conform personalității tale, a bugetului pe care-ți permiți să îl aloci, dar și în funcție de abordarea pe care vrei să o ai.

Ce este important să ai în vedere când alegi un video slot?

După cum ai înțeles deja, unul dintre primele lucruri despre care te interesezi, este valoarea RTP-ului, dar și volatilitatea acestuia. Ulterior, este bine să ai în vedere și:

●      Mecanica rolelor

●      Miza minimă / Miza maximă acceptată a bet-ului

●      Liniile de plată / Modalitățile de plată disponibile

●      Funcțiile care pot fi activate

○      Rotiri Gratuite

○      Multiplicatori

○      Mini-jocuri

○      Opțiunea Gamble

○      Posibilitatea de a obține un Jackpot și tipul său (fix / progresiv)

●      Opțiunile suplimentare

○      Cumpărarea de beneficii

○      Modificarea liniilor de plată

○      Variația anumitor elemente

●      Tematică, grafică, efectele audio-video

În funcție de toate aceste specificații, alege păcăneaua care consideri că îți este pe plac. Dacă îți dorești și câștiguri, nu doar distracție, atunci când acorzi timp unui anumit video slot, este important să fii cât mai informat.

Joacă responsabil, distrează-te și fă alegeri cât mai bune!

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006540 (s)