News Flash:

Serban Huidu, atac dur la Bianca Dragusanu

5 Noiembrie 2013
1409 Vizualizari | 0 Comentarii

După o perioadă de tăcere, în care fostul "carcotaş" a preferat să stea retras, acesta şi-a redeschis blogul. El a revenit în spaţiul virtual cu o postare foarte acidă la adresa soţiei lui Victor Slav.

Şerban Huidu a comentat pe seama avortului făcut de Bianca Drăguşanu.

"Nu am comentat pană acum din diferite motive, dar acum o să-mi spun punctul de vedere! Am trăit zilele trecute un sentiment pe care nu mi-aş fi dorit să îl am! Un fel de dispreţ, lehamite, ură şi dezgust citind despre avortul Biancăi pe o groază de site-uri şi pe prima pagina în numeroase reviste şi ziare! Lăsand deoparte ascensiunea domnişoricii cu pricina, de la o tipă dolofană şi cam anostă prezentă acum mulţi ani în emisiunea lui Mircea Radu, cand îşi ruga, printre sughiţuri, fostul iubit să o ierte, pană la asistenta contopită cu decorul, ce făcea să viseze şi să juiseze toţi disperaţii ahtiaiţi după silicoane şi hialuron, avem o problemă de-a dreptul gravă!", îşi începe el comentariul.

Huidu o critică pe Bianca pentru mediatizarea excesivă de care beneficiază şi pentru alegerea de a face din avort un lucru banal. "Bianca este prezentă pe prima pagină a ziarelor după săvarşirea unui avort, un lucru extrem de personal şi care nu are ce căuta în media, am să vă spun imediat de ce! Nu ştiu caţi dintre cei ce vor citi sunt părinţi, dar mie, cand am văzut cum bate inima copiilor mei la primele ecografii mi s-au muiat picioarele. Au fost cele mai frumoase momente din viaţa mea. Nu o judec aici pe Bianca pentru alegerea facută, chiar îmi e milă de ea, dar pentru milioane de adolescente, avortul trece ca o bagatelă, ca un chestie peste care se poate trece uşor, cand în fapt el implică atat de multe! Din cauza unor inconştienti ca cei ce defilează cu Bianca pe prima pagină, Romania are înca 500.000 de avorturi pe an, iar întreruperea de sarcină este prima metodă contraceptivă la noi! Asta în 2013, cand sunt atatea soluţii pentru ca astfel de drame să nu se întample!", scrie fostul realizator TV.

"Aviz tinerelor fete care cred că pot trece uşor peste o astfel de situaţie: această decizie poate afecta ireversibil viaţa voastră şi cum o să priviţi viitorul, după decizia de a săvarşi un astfel de gest disperat... e groaznic! Nu doresc nimănui să treacă prin aşa ceva!...", scrie, în încheiere, Şerban Huidu.


Bianca n-a stat prea mult pe ganduri şi i-a dat replica. "In fiecare zi îşi dau cu părerea despre presupusele evenimente care s-au întamplat sau NU în viaţa mea persoane care să zicem că > prin cuvinte destul de dure. Constat că, de fapt, aceste persoane care mă pun la zid şi aruncă cu vorbe grele în mine nu fac parte din categoria >, ba mai mult fiecare dintre ei au cate un > destul de gros sau cate un trecut nu tocmai plăcut. Unii sunt acuzaţi de ucidere din culpă, alţii şi-au înşelat nevestele cu colegele de la muncă, altele se vand, ieftin fiind înecate în datorii şi minciuni, alţii au amante la 2 pași de casa lor", l-a "taxat" Bianca pe Huidu.

"Aş putea să dau nume şi să spun poveştile reale ale acestor persoane publice... Toţi aceşti oameni NU mă cunosc, dar vorbesc despre mine...toţi aceşti oameni au uitat cine sunt ei de fapt!", a scris roșcata pe Facebook.

Eva.ro


victor slav facebook
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005173 (s)