News Flash:

Ce relatie a existat, de fapt, intre Elena Udrea si Traian Basescu. Blondina a recunoscut totul. „E cea mai importanta persoana din viata mea”

3 Februarie 2022
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
Elena Udrea

Elena Udrea si Traian Basescu au colaborat mereu exemplar pe plan politic. Intre cei doi nu au existat niciodata conflicte majore, iar faptul ca era mereu vazuta cu zambetul pe buze si joviala in preajma fostului presedinte, i-a facut pe multi sa se intrebe daca nu, cumva, a fost ceva mai mult intre ei decat o relatie profesionala. Cea care a spus adevarul a fost chiar Elena Udrea.

Elena Udrea, care a intrat in politica in 2004, cand a candidat pe lista Aliantei „Dreptate si Adevar' pentru un loc in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, primar fiind Traian Basescu, l-a caracterizat pe acesta drept „un barbat foarte puternic. Un lider, categoric. Si in viata privata, si in politica, oriunde s-ar afla. Este genul de barbat despre care stii ca este puternic, cum il vezi'.

Fost ministru al Turismului, respectiv al Dezvoltarii Regionale si Turismului, in perioada 2008-2012, Udrea a adaugat ca „nu imi amintesc prima intalnire, dar era inainte de a intra in politica, un eveniment privat, era botezul fetitei lui Cozmin Gusa'.

Intrebata de Denise Rifai direct, daca intre ea si Traian Basescu a fost o relatie mai mult decat profesionala, Elena Udrea a raspuns:

„Nu. Eu sunt o persoana foarte glumeata. Nimeni nu isi da seama cat umor am si, de multe ori cand fac o gluma, oamenii se uita la mine si se gandesc: Ce a vrut sa spuna cu asta? Am facut o gluma pentru care am platit scump. Atata lume a interpretat raspunsul meu si a fost atat de nepotrivit raspunsul, incat mi-a parut rau ca am facut gluma respectiva. Traian Basescu este cea mai importanta persoana din viata mea, dupa parintii mei. Relatia a fost extraordinara, de mare incredere, un parteneriat extraordinar. Sunt fericita ca am avut ocazia sa fiu discipolul lui Traian Basescu, sa cresc politic cu Traian Basescu, insa asta a fost tot.', a sustinut fostul presedinte al PDL Bucuresti din perioada 2010-2012.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005914 (s)