News Flash:

Raluca, fosta sotie a lui Pepe a nascut la scurt timp dupa ce s-a casatorit in secret. Gabriela Firea a dat-o de gol

13 Iunie 2022
1505 Vizualizari | 0 Comentarii
Raluca

Raluca Pastrama, fosta sotie a lui Pepe, s-a casatorit in acest weekend in mare secret. Ea si iubitul ei, Ibrahim, au spus da, iar evenimentul s-a petrecut in mare discretie. Iata insa ca cei doi proaspat insuratei au fost dati de gol chiar de catre Gabriela Firea, care a facut publice imagini de la eveniment ce s-au viralizat rapid pe internet.

Daca ea a postat in mediul online doar doua forografii in care aparea alaturi de cele doua fiice ale sale si ale lui Pepe, fara sa de niciun amanunt, iata ca Raluca Pastrama a fost data de gol ca s-a casatorit chiar de catre una dintre invitate. Este vorba despre Gabriela Firea care a postat pe contul de socializare mai multe fotografii, insotite de un text ce nu lasa loc de indoiala.

„Dragostea este zarea libera si larga, unde sufletul poate sa isi intinda aripile'. Casnicie fericita, Raluca si Ibru! Cu sanatate, prietenie, respect si iubire!', a scris Gabriela Firea.

Raluca a purtat o rochie alba, simpla, in ziua cununiei sale si a radiat de fericire in ziua cununiei cu Ibrahim. Azi, proaspetii casatorit au si mai multe motive de bucurie. Raluca a dus pe lume o fetita perfect sanatoasa, care a primit nota 10 la nastere. Vestea a venit la scurt timp dupa ce si Pepe a devenit tatic in urma cu cateva zile.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006591 (s)