News Flash:

Raluca Badulescu, asaltata cu zeci de critici dupa ce a slabit enorm. „Uite, mumia, cine a dezgropat-o”

10 Iunie 2022
492 Vizualizari | 0 Comentarii
Raluca

Raluca Badulescu a cucerit fanii cu stilul ei non-conformist si cu simtul umorului, dar, de departe, prezenta la masa juriului de la Bravo, ai stil! i-a adus cea mai mare notorietate. Majoritatea celor care o urmaresc pe Instagram sunt veniti din randul celor care sunt fanii emisiunii de pe Kanal D, dar nu multa lume stie cum reuseste vedeta sa se mentina in forma, la ani buni de la operatia de micsorare a stomacului.

Raluca Badulescu cantarea in trecut peste 100 kilograme si nu era multumita de felul in care arata, motiv pentru care a decis sa apeleze la medic pentru operatie de micsorare a stomacului. Vedeta a reusit sa slabeasca 70 kilograme, iar in prezent are in jur de 50 kilograme.
Vedeta a marturisit ca poate sa manance orice, insa in cantitati extrem de mici. Raluca Badulescu nu se poate abtine de la dulciuri, asa ca printre felurile de mancare sunt bomboanele cu ciocolata, checul, dar si feliile de pizza.

„Nu cred ca mai este un secret pentru nimeni ca nu sunt pasionata de sport, nu merg la sala, nu alerg, nu fac miscare. Mi-am facut operatie de gastric sleeve acum cativa ani si am mai oscilat cu greutatea. Am avut o perioada in care a scapat de sub control, dar am reusit sa revin la forma de astazi prin dieta. Nu o dieta anume, mananc foarte putin si des. Acesta este secretul. 
 

Raluca Badulescu este foarte multumita de aspectul ei fizic, ba chiar crede ca de abia acum a ajuns la greutatea ideala. Vedeta a slabit peste 80 de kilograme si a ajuns de la 120 de kilograme la 46 de kilograme. Avand in vedere ca are 1.7m, Raluca se confrunta adesea cu vorbe dure din partea internautilor. Raluca nu se supara, ba, din contra, chiar se amuza pe seama unor vorbe cu care este atacata destul de des. „Cine a dezgropat-o”, „E vie”, „Uite mumia, aduceti cuie si cosciug” sunt doar cateva dintre replicile pe care le incaseaza vedeta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007377 (s)