News Flash:

Mama lui Elon Musk, trup de zeita. Cum se mentine in forma fostul model in varsta de 74 de ani

13 Iunie 2022
422 Vizualizari | 0 Comentarii
Maye

La 74 de ani, mama lui Elon Musk arata exceptional, iar multi s-au intrebat cum reuseste sa se mentina in forma.

Primul lucru de care tine cont Maye Musk este acela de a nu sari peste mesele principale ale zilei si de a nu manca produse pe care nu le agreeaza.

„Mancati des, planificati mesele si nu mancati mancare nedorita. Fac asta de 45 de ani si creez si diete pentru alti oameni. Planul meu este specific si le spun celorlalti ce sa urmeze daca vor sa fie in forma.!, a spus mama lui Elon Musk.

Totodata, fostul model mai spune ca iubeste painea, insa o prefera pe cea integrala de grau si sa fie proaspata. „Imi place painea, este unul dintre alimentele mele preferate. Nu opresc niciodata micul dejun pentru ca mi se face foame repede si este greu sa controlez cantitatea de mancare pe care o mananc„, mai spune aceasta.

Pranzul acesteia consta intr-o salata care sa contina multe legume, iar pentru cina alege proteine slabe si legume. „Imi place foarte mult fasolea, este preferata mea.', continua aceasta.

Daca iese seara la restaurant, mama miliardarului isi comanda friptura sau peste si nu termina portia. De obicei, fostul model isi ia portiile la pachet, intrucat acestea sunt destul de mari si nu poate consuma tot.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005601 (s)