News Flash:

Cel mai popular serial de pe Netflix revine cu sezonul doi. Anuntul pe care il astepta o lume intreaga

13 Iunie 2022
458 Vizualizari | 0 Comentarii
squid game

Fanii si-au dorit atat de mult, incat au si primit vestea cea mare. Creatorul „Squid Game” a declarat ca serialul va avea o continuare. Confirmarea acestuia a venit la scurt timp dupa ce pe internet au inceput sa circule zvonuri, dar si trailere cu noul sezon.


„Squid Game” a fost unul dintre cele mai urmarite seriale din ultima vreme si, fara doar si poate, Netflix poate spune ca a dat lovitura. Fenomenul „Squid Game” a cucerit iremediabil peste 100 de tari, iar acum suspansul este din ce in ce mai mare: vom avea sau nu parte de sezonul doi?
Finalul primului sezon din Squid Game a lasat loc pentru o continuare. Fanii au crezut de la inceput ca va urma ceva mai mult, mai ales ca pe platforma el este listat ca serial, nu ca miniserie. Cum toata lumea avea nevoie de o confirmare, producatorul serialului a facut marele anunt si a dat de inteles ca, in curand, actiunea va merge mai departe.


„A fost nevoie de 12 ani pentru a aduce la viata primul sezon al Squid Game anul trecut. Dar au fost nevoie de 12 zile pentru ca „Squid Game” sa devina cel mai popular serial Netflix de pana acum.
Cu siguranta exista multa presiune asupra modului de realizare a sezonului 2 ca sa fie si mai bun. Stiu ca multi dintre fani si publicul larg s-au bucurat foarte mult de idea continuarii seriei dar intr-adevar ne concentram pe cum sa-l facem si mai interesant pentru public”, arata scrisoarea producatorului postata de Netflix.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007219 (s)