News Flash:

Pana unde a ajuns paranoia lui Putin?! Liderul de la Kremlin ar avea un bodyguard special care ii colecteaza fluidele corporale dupa ce merge la baie

10 Iunie 2022
430 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin

Jurnalistii revistei saptamanale Paris Match au gasit dovezi indirecte privind „munca” facuta de un bodyguard special in 2019, cand Vladimir Putin a efectuat o vizita in Arabia Saudita, aceeasi persoana insotindu-l pe presedintele rus la baie in timpul unei vizite in Franta.

a ca agentul in cauza colecteaza excrementele liderului de la Kremlin in pungi speciale scoase din baie intr-o valiza si care apoi sunt impachetate si trimise inapoi in Rusia pentru ca agentii secreti ai puterilor straine sa nu poata obtine informatii despre starea de sanatate a lui Putin.


In ultimele luni mai multe ziare occidentale au scris ca presedintele rus ar avea cancer, existand unele speculatii ca acesta ar suferi si de boala Parkinson, informeaza hotnews.ro.

Putin se afla in dilema „clasica” a dictatorului: daca pierde puterea, succesorul ar putea sa-l scoata tap ispasitor pentru multe decizii ce au implicat conducerea de la Kremlin, il poate judeca, deposeda de bunurile pe care le-a acumulat sau chiar sa-l ucida, spune 
generalul Jack Keane.

Presedintele rus are programata o operatie de cancer pe care o tot amana, gandindu-se ca in timpul cat va fi scos din functiune, si, deci, extrem de vulnerabil, se va incerca o lovitura de stat., informeaza newsweek.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004775 (s)