News Flash:

Mihai Gainusa isi vinde pensiunea de la Cheia. Cati bani cere prezentatorul pe proprietatea luxoasa

13 Iunie 2022
798 Vizualizari | 0 Comentarii
Gainusa

Omul de radio a incercat tot ce i-a stat in putinta pentru a-si salva pensiunea de la Cheia. Mihai Gainusa s-a vazut nevoit sa puna lacatul pe usa, imediat dupa petrecerea de Revelion. Vila cu 9 camere a fost scoasa la vanzare, din cauza crizei financiare. Pandemia si-a pus amprenta asupra afacerii acestuia.

Daca business-ul lui Mihia Gainusa a mers bine in primii ani, dupa criza de COVID-19, afacerea nu a mai avut nicio sansa, iar falimentul a fost inevitabil. Fostul prezentator tv s-a chinuit mai bine de 17 ani cu afacerea sa si a crezut ca o poate salva din acest impas.

Omul de radio nu a reusit sa isi salveze business-ul din HORECA, Pensiunea 'Gainusa de munte', de la Cheia. La scurt timp dupa Revelion, Mihai a decis sa inchida pensiunea cu 9 camere. Criza financiara si-a facut simtita prezenta, iar fostul prezentator a scos la vanzare pensiunea la care a muncit mai bine de 17 ani. Imediat dupa petrecerea de Revelion, cand a avut ultimii invitati, Mihai Gainusa a decis impreuna cu sotia sa sa inchida afacerea.

Nu mai am afacerea, am inchis pensiunea, de la 1 ianuarie, imediat dupa Revelion. A venit criza asta, nu am de unde sa mai angajez oameni, nu mai aveam nici cum sa platesc utilitatile. La mine, la Cheia, este o localitate mica, n-am mai gasit oameni ca sa angajez. Nu tin vila de familie, am scos-o la vanzare. Am pus-o si pe site-uri de anunturi', a declarat Mihai Gainusa pentru impact.ro.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007690 (s)