News Flash:

CRBL, primele declaratii despre divort, dupa 14 ani de casnicie. „Suntem vinovati amandoi... ”

13 Iunie 2022
997 Vizualizari | 0 Comentarii
CRBL

CRBL a vorbit, intr-un interviu exclusiv pentru viva.ro, despre clipele dificile prin care a trecut, cum se intelege cu sotia lui, Elena si cum au trecut impreuna peste greutati, ajungand chiar la un moment dat sa vorbeasca despre divort. „Acum nu mai este cazul de astfel de discutii', a sublinat fostul concurent de la Survivor.

Noi doi suntem la extreme, plus cu minus, dar ne completam reciproc perfect. Este o persoana cu caracter, o campioana de dans sportiv fara copilarie, dar cu ambitia de a deveni cea mai buna. Este o eroina pentru mine, tinand cont ca este mult mai matura decat multe fete, indiferent de varsta. O iubesc foarte tare si ii multumesc ca m-a inteles si ca m-a sustinut in tot ce am realizat pana acum. Uitandu-ne la Alesia, suntem foarte norocosi ca ne avem unul pe altul.

Suntem foarte bine. Nu pot spune ca n-am avut si noi momentele noastre de tensiune sau de cumpana. Suntem oameni, dar, cu ajutorul comunicarii, am trecut peste. A trebuit sa ma schimb si eu pentru ea, si ea sa se schimbe pentru mine. A trebuit sa gasim numitorul comun pentru a merge mai departe. Inca mai descoperim lucruri frumoase unul la altul. Imi place ca nu avem o viata monotona si ca adunam amintiri in fiecare zi, dar asta ne si agita si ne aduce tensiuni. Este viata, nu? Suntem vinovati amandoi pentru acesti 15 ani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1354 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008048 (s)