News Flash:

Adevaratul motiv pentru care Mircea Geoana reuseste sa isi vada fiica doar de doua ori pe an

13 Iunie 2022
484 Vizualizari | 0 Comentarii
Geoana

Fiica Mihaelei si a lui Mircea Geoana le da parintilor ei toate motivele de mandrie – are propriul business, iar curand se va casatori cu logodnicul ei, Garrett Cayton. Dar cum nu poti sa le ai intotdeauna pe toate, din pacate, pe Ana o desparte un ocean de parintii ei, pe care ii vede extrem de rar.

Mihaela si Mircea Geoana au o familie frumoasa si unita, in ciuda faptului ca ambii au cariere extrem de solicitante. Copiii lor, Alex si Ana Maria si-au facut studiile in strainatate, la universitati de prestigiu din America. Fostul ambasador Romaniei la Washington, actual secretar general adjunct al NATO, este foarte mandru de evolutia lor, chiar daca distanta si dorul au fost si sunt greu de depasit.

Cei doi parinti isi vad acum fiica in fiecare zi pe Facetime si, in realitate, doar de doua ori pe an, atunci cand merg sa o viziteze in America sau petrec concedii mai lungi in Europa.

Ana, fiica Mihaelei si a lui Mircea Geoana, a cochetat acum cativa ani cu o cariera de fotomodel, dar pana la urma s-a decis sa urmeze cursurile Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii Pennsylvania (Philadelphia), pe care a absolvit-o in 2018.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006915 (s)