News Flash:

Dan Negru a plecat de la Antena 1 din cauza banilor?! Ce salariu ii ofera turcii de la Kanal D prezentatorului

10 Iunie 2022
481 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Dan Negru a migrat la Kanal D si se pare ca este mai hotarat ca niciodata sa isi pastreze statutul de „regele audientelor”. Noul coleg de trust al lui Teo Trandafir se tine de promisiune si deja se implica total in formatul pe care turcii l-au inclus in noua lor grila. Dan Negru prezinta o emisiune de cultura generala si se pare ca acesta este singurul format ca i se potriveste de minune. Noua lui emisiune a inceput in urma cu cateva luni si, asa cum a promis negru, aceasta este deja lider de audienta.

Dan Negru nu mai are nevoie de prezentare. Emisiunile lui aduna milioane de telespectatori in fata televizorului, iar celebrul Revelion aproape ca a devenit o marca doar a lui.

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din industria media. Acesta are la activ zeci de emisiuni care au avut mereu succes, indiferent de numele sub care le lansau sau de ora la care erau difuzate. Desi a incercat sa se apuce si de Youtube la insistenta fanilor si cu ajutorul lui Dorian si al lui Selly, Dan a ramas tot la prima lui pasiune, televiziunea.

Inainte de a face cariera la tv, Dan Negru a avut un job care nu are nicio legatura cu ceea ce face acum. Toti cei care l-au urmarit de-a lungul timpului au aflat ca este pasionat de agricultura, dar primul lui salariu l-a incasat lucrand ca si contabil. 

Dupa o colaborare care a depasit 20 de ani, Dan Negru s-a declarat pregatit de noi schimbari. In ceea ce priveste suma de bani pe care ar primi-o de la noul sau post de televiziune, se pare ca negocierile s-au ridicat la suma de 25.000 de euro pe luna, potrivit Cancan, alaturi de multe alte beneficii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1178 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008737 (s)