News Flash:

Cea mai mare slabiciune a lui Putin. Cine l-a dat de gol. „Calcaiul lui Ahile al Putin este faptul ca... ”

25 Februarie 2022
3730 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin

Gari Kasparov a vorbit public despre situatia actuala dintre Rusia si Ucraina. Se pare presedintele Fundatiei pentru Drepturile Omului, rusul de origine armeana-evreiasca condamna vehement actiunile dramatice orchestrate de Rusia. El chiar a subliniat care este slabiciunea lui Vladimir Putin.

„Calcaiul lui Ahile al lui Putin este faptul ca el si clica lui isi tin banii in lumea libera, pe care spun ca o dispretuiesc. Asa au ajuns sa raspandeasca coruptia, dar au oferit si o arma impotriva lor – daca suntem dispusi sa o folosim', a scris el pe Twitter.

Mai mult decat atat, acesta a oferit mai multe sfaturi cu privire la modul in care tarile din intreaga lume trebuie sa actioneze pentru ca razboiul sa ia final.

„Ok, dupa ce ani de zile avertismentele mele au fost ignorate, azi am auzit doar: „Gari, ai avut dreptate!'. Voi repeta ce am spus atunci. Iata recomandarile mele: Sprijiniti militar Ucraina, imediat. Prin arme, informatii, tehnologie. Masina de razboi a lui Putin trebuie falimentata. Inghetati finantele Rusiei si ale aliatilor ei. Scoateti Rusia din fiecare institutie financiara si internationala!', a spus el.

Campionul mondial la sah a subliniat ca toate tarile trebuie sa fie unite si sa lupte impotriva presedintelui Rusiei.

„Retrageti toti ambasadorii din Rusia. Nu mai e loc de vorbit. Noul mesaj unificat este: „Opriti-va sau veti fi izolati definitiv'. Interziceti toate elementele masinii de propaganda globala a lui Putin. Nu-l mai ajutati pe dictator sa raspandeasca minciuni si ura. Demascati si actionati impotriva lacheilor lui Putin! Daca Schröder si oamenii lui continua sa lucreze pentru Putin, aduceti acuzatii! Inlocuiti petrolul si gazul rusesc. Presiune pe OPEC (Organizatia Tarilor Exportatoare de Petrol), cresteti productia. Nu poti salva planeta daca nu salvezi oamenii de pe ea. Recunoasteti ca vor exista costuri, sacrificii. Am asteptat mult, pretul este mare, dar va creste de-acum inainte. E timpul sa luptati' , a spus el.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005860 (s)