News Flash:

Dezastru pe strazile din Mosnita Noua: gropi, noroi si balti. Localnicii sunt revoltati

13 Decembrie 2021
326 Vizualizari | 0 Comentarii
Mosnita

E dezastru pe strazile din comuna Mosnita Noua, in urma ploilor. Localnicii se plang ca nu pot iesi din curti, noroiul e pretudindeni, iar drumurile neasfaltate s-au transformat in balti.
  
„Buna ziua! Pe strada Borsa din Mosnita Veche nu se poate iesi din curte, strada e plina cu apa. Gropile sunt foarte adanci si acum sunt pline cu apa. E un chin. Mosnita 2021… Evul Mediu”, ne-a scris un locuitor al comunei. Iar fotografiile sunt graitoare. Baltile se intind pe zeci de metri, asfaltul e inexistent, iar gropile sunt imposibil de ocolit.

In Mosnita Noua lucrurile sunt la fel. Iesitul din casa este un calvar, iar pentru indura ceea ce ploaia a lasat in urma in urma iti trebuie nervi tari. Pe strada Comarnic ploile au scos la iveala ceea ce au lasat in urma muncitorii, la o lucrare de apa, ne transmite un cititor.

„Asa se instaleaza caminele de vizitare in fata portilor. Camine care urmeaza sa ne alimenteze cu apa. Au fost plantate acum 3-4 zile si acum le-a scos ploaia afara”,  a transmis un localnic din Mosnita Noua.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004921 (s)