News Flash:

Mira, la un pas de a ramane blocata in Dubai. Ce a patit olteanca pe ultima suta de metri

14 Martie 2022
344 Vizualizari | 0 Comentarii
Mira

Mira a fost rasfatata acestui weekend. Artista a implinit 27 de ani si a decis sa sarbatoreasca departe de casa. Mira a anulat tot ce avea in agenda in acest weekend si a luat primul zbor catre Dubai.

Mira este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi si una dintre cele mai bune voci din industria muzicala. Artista are la activ zeci de piese care au ajuns la inimile fanilor, drept dovada fiind milioanele de vizualizari pe care aceasta le are pe canalul de Youtube. 


La cei 27 de ani ai sai, Mira poate spune ca a reusit cam tot ce si-a propus. Artista s-a mutat la casa ei, iar pe plan profesional, nu se poate plange. Piesele ei merg mai bine ca niciodata, iar fanii de abia asteapta o noua lansare. Tocmai din aceste motive, Mira a decis ca merita un cadou pe masura si a plecat in Dubai.


Artista s-a cazat la acelasi hotel ca si Mario Fresh si Alexia, la Palazzo Versace Dubai. Pana acum, Mira a avut parte de experiente unice, demne de o vacanta de neuitat. Si pentru ca escapada sa aiba sare si piper, pe ultima suta de metri, Mira a pierdut avionul catre casa. Initial, vedeta a fost un pic suparata, dar apoi, a privit partea plina a paharului: inca doua zile de vacanta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006350 (s)