News Flash:

Lucrările la Varianta Ocolitoare Timișoara Vest au fost oprite

Procedura de licitație pentru proiectarea și execuția Centurii Timișoara Vest a fost contestată

25 Martie 2024
79 Vizualizari | 0 Comentarii


Proiectul de construire a Centurii Timișoara Vest a fost suspendat! Procedura de licitație pentru proiectarea și execuția acestui drum a fost contestată.

 „Atenție, pentru această procedură de achiziție au fost înregistrate contestații la CNSC!”, scrie pe site-ul licitației publice pentru Centura Timișoara Vest.


Conform informațiilor obținute de la Ziarul Expressdebanat.ro, firma ARL Cluj, care face parte din grupul Strabag, pare să fie nemulțumită. Licitația nu a avansat încă în faza de evaluare, deoarece termenul limită pentru depunerea ofertelor este 29 martie, iar acum este blocată.

Varianta de Ocolire Timișoara Vest, cu o lungime de 14 kilometri, va fi construită ca un drum național cu două benzi pe sens. Pentru realizarea acestui obiectiv, este necesară o suprafață totală de aproximativ 350 de hectare.

„Contractul prevede și construirea a patru noduri rutiere: la intersecția cu DN 69 (Timișoara – Arad) și Varianta de Ocolire Timișoara Nord; la intersecția cu DN 6 (Timișoara – Cenad); la intersecția cu DN 59A (Timișoara – Jimbolia); la intersecția cu Radiala Nouă de Vest (C30), spre Timișoara”, spune DRDP Timișoara.

În plus, se vor realiza 10 lucrări de artă, dintre care 3 prezintă o complexitate tehnică ridicată: pasaj peste DN59 și CF100, având o lungime de 750 de metri, pe varianta de ocolire. Pasaj peste DN 6 și CF133, cu o lungime de 450 de metri, pe varianta de ocolire.
Pod peste râul Bega și peste rezervoarele de nămol, cu o lungime de 450 de metri, pe varianta de ocolire.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005653 (s)