News Flash:

Atenție!

Aquatim oprește apa în Timișoara și în câteva localități din Timiș

21 Martie 2024
97 Vizualizari | 0 Comentarii


În zilele următoare, Aquatim a planificat în județul Timiș o serie de conexiuni de conducte și lucrări la rețelele de distribuție a apei. 

Vineri, 22 martie, între orele 8:00 și 18:00, se va efectua o conectare de conducte la intersecția străzilor Constantin cel Mare și Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Aceste lucrări sunt parte a proiectului CL12 - Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord - Lot 3. Pe durata intervenției, furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Constantin cel Mare, Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Silistra, Intrarea Iasomiei și Intrarea Sunetului.

De asemenea, vineri, 22 martie, între orele 8:00 și 18:00, se va efectua o conectare de conducte pe Bulevardul Take Ionescu. Aceste lucrări sunt parte a proiectului CL12 - Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord - Lot 2. Pe durata acestora, furnizarea apei va fi întreruptă pe Bulevardul Take Ionescu - tronsonul cuprins între străzile Enric Baader și Academician Dimitrie Gusti -, inclusiv la firmele ISHO, Mega Image, Adecco și Monarch Properties.

În plus, pe 22 martie, între orele 9:00 și 14:00, furnizarea apei va fi întreruptă în Bethausen, Cladova, Cutina, Leucușești și Fărășești pentru lucrări de spălare a rețelelor de distribuție. Aceste lucrări de spălare au ca scop asigurarea calității potabile a apei și sunt parte a activității de mentenanță preventivă a rețelelor de distribuție desfășurate de Aquatim.

La reluarea furnizării apei în regim normal, este posibil ca apa să curgă tulbure la robinete. Pentru că această perturbare va fi temporară, se recomandă ca clienții să nu folosească apa în scopuri casnice până când apa devine complet limpede. De asemenea, consumatorii sunt îndemnați să stocheze o cantitate adecvată de apă care să le satisfacă nevoile pe durata anunțată.

Pentru informații suplimentare și asistență, apelați CALL-CENTER/ DISPECERAT la numărul: 0356 914, disponibil 24/7.

Galerie Foto

fara_apa-1
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004814 (s)