News Flash:

A fugit, dar a fost prins!

Tânărul suspectat că a ucis-o pe studenta din Timișoara, prins de polițiști în Caraș-Severin

25 Martie 2024
73 Vizualizari | 0 Comentarii

Individul bănuit că ar fi comis omorul studentei din TimiÈ™oara a fugit în judeÈ›ul CaraÈ™-Severin imediat după săvârÈ™irea faptei. Cu toate acestea, a fost depistat de către forÈ›ele de poliÈ›ie È™i adus înapoi în municipiul de pe Bega.

Mirel Dragomir a fost supus unor interogatorii prelungite în TimiÈ™oara È™i a fost prezentat È™i în faÈ›a procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul TimiÈ™, care au solicitat arestarea sa.

„În urma unui complex de activități informativ-operative, desfășurate de poliÈ›iÈ™tii Serviciului de InvestigaÈ›ii Criminale TimiÈ™, în baza delegării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul TimiÈ™, la scurt timp a fost identificat un tânăr, de 23 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost depistat în judeÈ›ul CaraÈ™-Severin È™i adus la sediul I.P.J TimiÅŸ pentru audieri. Față de tânărul de 23 de ani, magistraÈ›ii au dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, acesta fiind introdus în Centrul de ReÈ›inere È™i Arestare Preventivă al Inspectoratului de PoliÈ›ie JudeÈ›ean TimiÈ™”, a declarat IPJ TimiÈ™.


MenÈ›ionăm că în seara zilei de 22 martie, în jurul orei 19:00, autoritățile de poliÈ›ie de la SecÈ›ia 4 Urbană TimiÈ™oara au fost alertate cu privire la descoperirea unei tinere inconÈ™tiente, cu urme de sânge pe haine, într-una dintre camerele unui apartament situat pe bulevardul General Ion Dragalina. Corpul tinerei a fost găsit pe pat de către poliÈ›iÈ™ti.


„Cercetările au fost preluate È™i continuate de către poliÈ›iÈ™tii Serviciului de InvestigaÈ›ii Criminale TimiÈ™, iar în urma primelor verificări efectuate la faÈ›a locului a reieÈ™it faptul că tânăra de 21 de ani, ar fi prezentat la nivelul corpului multiple plăgi provocate cu un obiect tăietor-înÈ›epător”, declară poliÈ›iÈ™tii.


Tânărul se presupune că ar fi comis crima din gelozie. Atât el, cât È™i victimă, erau studenÈ›i la Universitatea de Medicină È™i Farmacie TimiÈ™oara.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004740 (s)