News Flash:

Atenție, timișoreni!

Începe a treia ediție a programului „Timișoara decide!

22 Martie 2024
151 Vizualizari | 0 Comentarii


Proiectul referitor la regulamentul programului „Timișoara decide!” a fost postat pe site-ul Primăriei pentru consultare. Bugetul alocat este de patru milioane de lei.

Primăria Timișoara anunță lansarea celei de-a treia ediții a programului „Timișoara decide!”. Proiectul de hotărâre pentru regulamentul de bugetare participativă pentru anul 2024 a fost făcut public pe site-ul instituției și poate fi consultat AICI!

Acest document va fi disponibil pentru consultare timp de 30 de zile, iar în această perioadă se va organiza și o dezbatere publică referitoare la regulament, care va avea loc joi, 4 aprilie, la ora 17:00, în Sala de Consiliu a Municipiului Timișoara.


„Instrumentul bugetării participative se adresează timișorenilor care doresc să se implice în proiecte de interes comunitar. Acesta creează cadrul de lucru prin care cetăţenii pot trimite propuneri de proiecte şi pot decide prin vot proiectele care vor fi implementate. Campania vizează transferul responsabilităţii decizionale către locuitorii orașului, pentru o sumă totală de aproximativ 4 milioane de lei, destinată implementării propunerilor care vor întruni cele mai multe voturi. Numărul de proiecte finanțate va fi determinat de voturile primite și de valoarea însumată a proiectelor până la suma totală alocată”, a transmis Primăria Timișoara.


Bugetul alocat pentru Programul „Timișoara decide!” este de patru milioane de lei, distribuit în mod egal între opt zone.

„Persoanele care doresc să participe la dezbaterea care va avea loc în data de 4 aprilie, la ora 17.00, în Sala de Consiliu a Municipiului Timișoara, își vor anunța intenția de participare până cel târziu în data de 03 aprilie, ora 11.00 și, totodată, vor transmite opiniile pe care urmează să le pună în discuție, la adresa de e-email camelia.crisan•primariatm.ro. Opiniile pot fi transmise și online pe platforma Decidem: https://decidem.primariatm.ro/processes/bugetparticipativ2024”, a declarat instituția.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1316 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008369 (s)