News Flash:

Se încălzește vremea

Sâmbătă, în Banat temperaturile vor atinge în jur de 19 – 20°C

22 Martie 2024
90 Vizualizari | 0 Comentarii


În weekend, vremea se va încălzi în sudul și vestul țării, unde temperaturile vor ajunge la valori cuprinse între 18 și 22°C. Cu toate acestea, nopțile vor rămâne reci, cu posibile fenomene de brumă și îngheț în anumite zone, iar duminică se vor înregistra ploi în diverse regiuni, conform meteoradar.ro.

Chiar dacă vineri dimineața sunt posibile câteva averse locale în estul și nord-vestul țării, Soarele va apărea în mai multe zone în cea de-a doua parte a zilei. Temperaturile la prânz vor oscila între 10 și 15°C.

Cu toate acestea, temperaturile vor scădea rapid în timpul nopții de vineri spre sâmbătă, 23 martie. Va exista brumă pe arii extinse în zonele joase din centrul, estul și sudul României, iar temperaturile minime vor coborî local sub -2°C.

Sâmbătă dimineața rece va fi urmată de vreme frumoasă de primăvară. Cerul va fi predominant senin, cu excepția regiunilor nordice unde vor mai fi câțiva nori, iar temperaturile vor depăși 15°C aproape în toate zonele. Cel mai cald va fi în Banat, unde se vor atinge în jur de 19 – 20°C.

Duminică, 24 martie, temperaturile vor crește și mai mult în sud și est, ajungând la aproximativ 20°C în București și în câmpiile Munteniei, Olteniei și sudului Moldovei. În unele zone din lunca Dunării se așteaptă chiar valori de 21 – 22°C. În același timp, un front atmosferic va aduce câteva ploi și intensificări ale vântului, cu o ușoară răcire a vremii în regiunile intracarpatice. Spre seară, un nou val de ploi se va extinde dinspre sud-vest, afectând mai multe regiuni în timpul nopții.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005599 (s)