News Flash:

Faci scandal, ești bun de plată

Un bărbat din Timișoara a fost amendat de polițiști pentru scandal în plină stradă și distrugere

22 Martie 2024
101 Vizualizari | 0 Comentarii

Un individ din Timișoara a provocat un incident neplăcut în plină stradă. După ce a fost sancționat de polițiștii locali, a vandalizat oglinda unei mașini. De asemenea, i s-a întocmit un dosar penal pentru distrugere.

Joi seara, autoritățile au primit un apel cu privire la faptul că un bărbat consuma alcool în zona Pieței Unirii, tulburând liniștea publică și deranjând persoanele aflate la o terasă.

„În momentul în care a fost abordat de polițiștii locali acesta a devenit agresiv, adresându-le injurii și refuzând să își decline identitatea, motiv pentru care s-a trecut la încătușarea acestuia și transportarea la sediul Direcției Generale a Poliției Locale pentru a fi identificat și sancționat. Persoana în cauză se numește I.M, are 33 de ani și este din Timișoara”, precizează polițiștii locali.


Individul a fost amendat cu două sancțiuni în valoare totală de 4.000 de lei și apoi lăsat să plece. Cu toate acestea, nu s-a potolit. A atacat o mașină care i-a ieșit în cale.

„După aplicarea proceselor verbale, cel în cauză a părăsit instituția, moment în care, în timp ce se îndrepta către stația de tramvai din apropiere, s-a întors și a spart cu pumnul oglinda unui autoturism parcat în zonă. Polițiștii locali au auzit incidentul și l-au prins în apropierea ștrandului din zonă, către care a încercat să se refugieze”, au mai declarat polițiștii.

Individul a recunoscut că a vandalizat oglinda unei mașini, ceea ce a determinat reținerea sa și predarea către polițiștii de la Secția 1 pentru a continua cercetările privind săvârșirea infracțiunii de distrugere.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004956 (s)