News Flash:

Se caută firmă de curățenie!

DRDP Timișoara este în căutarea unei firme care să curețe spațiile de servicii de pe Autostrada Vestului

25 Martie 2024
76 Vizualizari | 0 Comentarii


Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara lansează o licitație pentru a găsi o firmă specializată în curățarea spațiilor de servicii de pe Autostrada Vestului, punând la dispoziție un contract în valoare de 2,3 milioane de euro.

Pe tronsonul dintre Cunța și Nădlac, de-a lungul autostrăzii A1, se găsesc 9 spații de servicii, dintre care unele sunt situate în județul Timiș. Acestea necesită o curățenie permanentă, non-stop, 24 de ore pe zi.

Conform caietului de sarcini, firma care va primi contractul are următoarele sarcini: „asigurarea și menținerea integrității și funcționalității parcărilor și grupurilor sanitare din parcări; îngrijirea spațiilor verzi din parcări; vidanjarea periodică a foselor septice aferente grupurilor sanitare; asigurarea colectării gunoiului din parcări: hârtie, plastic, sticlă, alimentare”.


Conform contractului, în cadrul serviciilor se include și spălarea geamurilor și a ușilor, dar și înlocuirea obiectelor sanitare, cum ar fi dozatoarele de săpun, suporturile pentru prosoapele de hârtie sau coșurile de gunoi.

În plus, activitățile vor cuprinde și deszăpezirea parcărilor în timpul iernii și a accesului către grupurile sanitare. Valoarea de pornire a licitației este de 11,6 milioane de lei, iar contractul va fi valabil pe o perioadă de 48 de luni. Ofertele pot fi depuse până la data de 29 aprilie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006217 (s)