News Flash:

Mirela Vaida, declaratii despre cel mai dureror moment din viata ei. Prezentatoarea a suferit doua sarcini

27 Iunie 2022
437 Vizualizari | 0 Comentarii
Mirela Vaida

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare din tara noastra. Pe langa cariera impresionanta in televiziune, este si o artista desarvasita, care isi bucura tot timpul publicul cu piesele sale. Si pe plan personal lucrurile arata destul de bine pentru aceasta, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de sotul ei, cu care are trei copii, o fetita si doi baieti.

Este mereu cu zambetul pe buze, insa Mirela Vaida a fost nevoita sa faca fata multor incercari. In urma cu ceva ani, prezentatoarea de televiziune s-a confruntat cu o problema majora, a pierdut doua sarcini si i-a fost greu sa treaca peste.

„Am avut noroc de sotul meu. El mi-a zis sa cant muzica de folclor, populara, el ma impinge de la spate. (…) Pe Carla am facut-o foarte greu. Am pierdut doua sarcini. Pe amandoua urat… Adica cu hemorgie, fix pe scena, unde nu puteai sa faci nimic. Aveam deja 32 de ani si eu nu aveam niciun copil. Si ma stresa treaba asta, sotul meu avea 36, era deja timpul sa fim parinti', a povestit Mirela Vaida.

Una dintre sarcini a pierdut-o in timp ce se afla pe scena, iar durerea resimtita a fost de nedescris. Medicii i-au spus apoi ca, daca ajunge la varsta de 35 de ani si nu reuseste sa duca pana la capat o sarcina, poate luat in calcul si fertilizarea in vitro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004502 (s)