News Flash:

Prime Studios - cariera care îți aduce viața mult visată

5 Octombrie 2021
486 Vizualizari | 0 Comentarii
studio de videochat in bucuresti prime studios 2

Cu siguranță să trăiești în România cu salariul minim pe economie ține mai mult de supraviețuire. Ca să nu mai vorbim despre câtă muncă fizică depui la unele joburi, îți distrugi sănătatea și te epuizează și psihic. Oamenii lucrează din nevoie, nu din plăcere, iar acest ciclu vicios nu duce decât la depresie profundă. Se zice că atunci când îți place ce faci, nu vei munci o zi în viața ta și chiar așa este. Dacă simți că o schimbare de carieră ar fi bine-venită, atunci echipa de la Prime Studios te așteaptă cu brațele larg deschise.

Prime Studios este un studio videochat Bucuresti, unde modelele își trăiesc visele pe care le-au avut toată viața, sunt fericite, independente financiar și sunt propriile lor șefe. Videochatul mai are ceva stigmatizare în jurul său, însă încet-încet oamenii realizează că este doar un job ca oricare altul, dar cu siguranță cu avantaje financiare cu mult peste salariul minim pe economie. Până la urmă doar porți conversații cu membrii, te distrezi, te simți în largul tău, poți să fii tu și nu țipă nimeni la tine. Dureri nu există, oboseală fizică și psihică nici atât. Confidențialitatea este maximă și îți vei putea permite lucruri la care până acum doar sperai. Deci cum să nu fie un job râvnit? Iată mai jos motivele pentru care ar trebui să schimbi cursul vieții tale și să te angajezi la Prime Studios.

Stabilitate financiară și condiții de lux

La Prime Studios modelele au parte de toată susținerea echipei, fiindcă își doresc să fie fericite și motivate. Fiecare are parte de propriul spațiu unde lucrează și echipamente de ultimă generație. Condițiile sunt optime și poți să-ți personalizezi locul cum dorești. Chiar dacă ești începătoare sau ai deja experiență din alte studiouri, aici primești traininguri de specialitate și ești formată după principiile Prime Studios. Jobul este 100% legal, taxele aferente sunt plătite către stat și ai parte de toate beneficiile unui salariat. Salariul fix este de 3000 lei, iar după prima lună de colaborare primești 500$ bonus. Dacă faci și ore suplimentare, în prima lună poți ajunge la un câștig de 1000$. De asemenea, mai primești un bonus de 200$ dacă aduci o prietenă - bonus pe care-l primești după ce a lucrat și ea o lună.

Totul depinde de tine aici, de cât de motivată ești. După 3 luni de zile lucrate, un model începător poate ajunge la 10000 lei, unul de talie medie la 15000 lei, iar un model experimentat, care investește timp și înțelege ce-și doresc membrii în discuții pentru a le fructifica în avantajul său, poate ajunge la 25000 lei. Comisioanele sunt cele care te vor interesa și mai mult și te vor menține și competitivă, fiindcă la Prime Studios se primesc și premii.

Ce premii poți câștiga

Fiindcă un pic de competitivitate nu strică, cei de la Prime Studios oferă în fiecare lună modelului cu cele mai multe ore petrecute online posibilitatea de a pleca într-un city break într-un nou oraș. Oricum orele extra sunt în avantajul tău, fiindcă în cazul în care îți prelungești programul basic de lucru, turele sunt plătite dublu. Primești chiar și bonus de performanță și acesta va fi dublat. De asemenea, îți poți alege în fiecare săptămână programul, deci poți lucra dimineață, intermediar sau seara și astfel ai timp să te ocupi și de viața ta personală.

Anual la Prime Studios se organizează concursuri unde poți câștiga o operație estetică la alegere la un cabinet profesional cu care colaborează. După scurt timp vei putea să-ți permiți mașina dorită și ce alte răsfățuri ai mai amânat până acum.

Ca să te angajezi aici nu trebuie să fii 90-60-90, ci să fii dezinvoltă, creativă și să cunoști limba engleză, dat fiind faptul că membrii sunt de mai multe naționalități și trebuie să poți purta o conversație. Totuși, chiar dacă nu cunoști această limbă nu ești exclusă de pe listă, fiindcă cei de la Prime Studios oferă cursuri de limba engleză timp de 3 luni de zile, complet gratuit și ai și posibilitatea să le prelungești.

Dacă vrei să afli mai multe despre ce oferă acest studio accesează prime-studios.ro. Fă această schimbare, fiindcă banii chiar aduc fericirea!

Contact: 0725 165 944

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006309 (s)