News Flash:

Cati bani castiga pe luna Ana Morodan? Vedeta a renuntat la PRO TV pentru ca ”nu era o afacere buna”

5 Octombrie 2021
583 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana Morodan

Fara doar si poate, Ana Morodan este una dintre cele mai cunoscute prezente din online-ul de la noi si face parte din garda veche a influencerelor. Ana se ocupa cu business-urile online inca de cand concurenta nu era asa mare in acest domeniu, iar lume nu cunoastea prea multe vedete care ar fi putut face reclama anumitor produse. Morodan a deveni cunoscuta unui numar mult mai mare de oameni dupa ce a participat la Asia Express alaturi de bunul ei prieten, Telespan, dar si dupa ce a fost in juriul de la Masked Singer de la PRO TV.

In anul 2019 Ana a fost intrebata intr-un interviu cat castiga in medie intr-o luna. Vedeta a sustinut ca aproximativ 17.000 de euro pe luna. Aceasta a fost extrem de transparenta si a subliniat si cum a ajuns la astfel de sume.

„In medie, in jur de 17.000 de euro pe luna, din endorsing de marci in online, completez aceasta suma cu veniturile din extensiile de marca personala.  In medie, in jur de 17.000 de euro pe luna, din endorsing de marci in online, completez aceasta suma cu veniturile din extensiile de marca personala.

Voi face in continuare influencing, dar voi face asa cum consider eu ca trebuie facut: qua­lity content, in spiritul meu de marca si pe bugete care sa ma lase sa creez un anume tip de content, deci si rezultate consistente pentru clientii mei.

Daca ma raportez la ultimele luni, castigurile din influencing au scazut la 40% din veniturile mele pentru ca au crescut mult extensiile de marca: brandul de fashion, aparitii TV, evenimentele, conferintele unde am fost speaker, consultanta. Daca imi ies planurile asa cum vreau eu, zona de influencing in urmatorii doi ani va reprezenta doar maximum 15% din veniturile mele. Endorsingul va continua sa existe in viata mea”, a declarat Ana Morodan pentru revistabiz.ro.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006083 (s)