News Flash:

George Burcea a dat cartile pe fata. De ce dureaza atat de mult divortul dintre el si Andreea Balan?

5 Octombrie 2021
651 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Balan George Burcea

Cu mai bine de un an in urma, Andreea Balan recunostea ca va divorta de sotul ei, George Burcea dupa doar cateva luni de la casatorie. Divortul dintre cei doi nu este deloc unul simplu, mai ales ca la mijloc este vorba si de custodia celor doua fetite pe care le au impreuna.

“Câteodată în viață îți trebuie o Inimă de fier. Dacă era doar cariera cea mai importantă, nu făceam 2 copii. Familia este cel mai important lucru din viața unui om! Nu vă mai dați cu părerea fără să mă cunoașteți.”, scria Andreea anul trecut pe social media. Divortul ei de George Burcea este aproape de final, doar ca lucrurile s-au mai complicat pe parcurs.

Intre timp, in instanta a fost chemata si Directia de Asistenta Sociala din cadrul Primariei Voluntari. Functionarii acestei institutii sunt cei care au obligatia de a face o ancheta sociala la domiciliul lui George Burcea, pentru a vedea conditiile de care dispune. 

„Din prima casnicie am invatat ca daca nu iese din prima, incearca si a doua oara. Nu cred ca exista greseli pe pamant, dar in schimb exista lectii, cu cat inveti mai multe lectii cu atat poti fi mai bogat, mai implinit si mai fericit. In ceea ce priveste divortul, procesul a durat asa de mult pentru ca Buftea e foarte departe de Bucuresti, iar informatiile ajung acolo distorsionate, as putea spune ca asa mult prea prea distorsionate fata de adevar', a spus George Burcea pentru Viva.

In timp ce asteapta sa se pronunte divortul, George traieste o poveste de dragoste desprinsa parca din povesti alaturi de frumoasa Viviana Sposub, cea pe care o sustine enorm si careia i-a acceptat invitatia de a crea un moment special la Bravo, ai stil!
 


iva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1235 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006283 (s)