News Flash:

Lovitura dura pentru concurentele Bravo, ai stil! Cine este noua vedeta care intra de miercuri in competitie?

5 Octombrie 2021
444 Vizualizari | 0 Comentarii
Bravo ai stil

Bravo, ai stil! are pregatite multe surprinze pentru fanii care urmaresc cu sufletul la gura fiecare editie si fiecare defilare. Fetele au inceput sa se obisnuiasca din ce in ce mai mult cu juratii, cu conceptul, dar si cu adversarele, asa cu nu le va mai fi greu deloc sa isi faca strategii si sa calce pe cadavre pentru a pleca acasa cu titlul de cea mai stilata femeie din Romania. 

Miercuri, in locul Nicoletei Nuca care a parasit competitia saptamana trecuta, va fi veni o concurenta extrem de vocala care si-a impus din prima punctul de vedere. Raluca Dumitru, cunoscuta datorita emisiunii de la Antena Stars, dar si datorita participarii la Survivor este cea care le va face zilele grele concurentelor. Raluca a spus din prima ca nu crede in prietenii si ca este in competitie pentru marele premiu. Nu se stie cat de bine se va intelege cu celelalte fete, dar se pare ca singura care se bucura momentan de venirea ei este Viviana Sposub, cea care i-a si comentat pe Instagram. 

Vedeta TV declara ca este pasionata de moda si stiluri vestimentare, asa ca este pregatita de competitia de la Kanal D. Raluca se considera o concurenta cu un potential mare si spune ca are foarte multe de demonstrat la „Bravo, ai stil!”.

„Pentru mine este o competitie in care mi-am dorit sa particip in primul rand pentru ca este despre fashion, ceea ce mie imi place enorm. Mereu am fost pasionata de moda si mereu le-am ajutat pe prietenele mele sa se imbrace. Sunt pregatita din toate punctele de vedere pentru aceasta competitie, ma consider o concurenta cu un potential mare, sigura pe mine, ambitioasa, puternica si ma vad in finala . Imi doresc sa invat foarte multe despre fashion si stil din aceasta experienta”, declara Raluca Dumitru.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006173 (s)