News Flash:

Ce studii are Delia si care este meseria ei de baza? N-are nicio legatura cu ceea ce face in prezent

4 Octombrie 2021
507 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Delia nu mai are nevoie de prezentare. Artista a muncit din greu pentru a se bucura de stilul de viata pe care il are si se pare ca fiecare efort a meritat din plin. Acum, Delia are la activ zeci de piese cu zeci de milioane de vizualizari, dar, daca nu si-ar fi descoperit pasiunea pentru scena si pentru spectacole in fata fanilor, alta ar fi fost traiectoria profesionala a artistei. 

Nu multa lume stie ca Delia este la baza profesor de muzica, desi aceasta este o meserie pe care, conform spuselor solistei, nu ar fi putut sa o faca niciodata. Desi este una dintre cele mai bune artiste ale Romaniei, vedeta a marturisit ca nu ar fi avut rabdarea necesara de a practica o meserie pedagogica.

„Am facut liceul Dinu Lipatti si apoi Conservator, sectia Pedagogie. Deci ar fi trebuit sa fiu profa, dar nu cred ca as fi avut nervi pentru asa ceva. Stiu sa explic omului cum sa cante ceva, am invatat asta la ‘X Factor’. Cum sa scoata ce e mai bun dintr-o piesa, ce sa isi imagineze cand canta. Dar sa am rabdare cu toata lumea si sa fiu obligata sa fac asta, nu as fi rezistat. Asa ca a fost bine ca nu am ajuns profesor.”, a povestit Delia in cadrul podcastului Aproximativ Discutii de pe Youtube.

”Parintii mei au vazut ca imi place sa cant si ca faceam asta intruna, asa ca au decis sa urmez o scoala de muzica, apoi liceu de muzica, iar ulterior, cat inca eram eleva, am inceput proiectul N&D. Cel mai drag imi este sa cant la flaut, dar stiu sa cant si la pian.”, a declarat Delia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006206 (s)