News Flash:

Ramona Olaru, indragostita pana peste cap de un fotbalist celebru. ”O fi casatorit, o avea copii”

5 Octombrie 2021
487 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona Olaru

In ultima vreme, Ramona de la Neatza este din ce in ce mai secretoasa atunci cand vine vorba de viata ei personala si de relatiile amoroase. Frumoasa asistenta iubeste din nou, doar ca de data asta nu mai vrea sa aiba o relatie expusa, avand in vedere ca ultimele pe care le-a avut asa nu s-au terminat prea bine. Recent, Ramona a fost invitata in emisiunea colegului sau, Catalin Oprisan si a dat tot din casa.

Ramona Olaru nu duce lipsa de propuneri din partea barbatilor. Frumoasa asistenta de la Neatza are un corp superb, are simtul umorului foarte bine dezvoltat, iar asta se pare ca ii innebuneste pe barbati. Dupa ce a divortat acum mai bine de doi ani, Ramona si-a gasit alinarea in bratele lui Cuza, artistul din Targu Jiu. In timp ce multi ii vedeau impreuna pentru mult timp, ba chiar ajunsi in fata altarului, lucruri se pare ca nu au mers prea bine intre ei si au decis sa puna capat relatiei. Cuza a spus ca va ramane mereu prieten cu Ramona, mai ales ca au proiecte comune, dar ca nu ii vor mai lega niciodata sentimentele. Acum, dupa ce s-a despartit si de Cuza, Ramona iubeste din nou un barbat misterios pe care il tine ascuns de ochii curiosilor. Daca pe iubitul ei nu vrea sa-l arate, Ramona nu are nicio problema in a discuta despre febletea ei.

”Am fost dinamovistă toată viaţa mea. Nu ştiu cât de bine şi de corect e să spun acum că eram îndrăgostită de un fost fotbalist de la Dinamo şi din cauza asta eram dinamovistă. În liceu s-a întâmplat, la 16 ani. Nu ştiu dacă e bine să spun. Începe cu I primul nume şi al doilea cu Z. Ianis Zicu.El nu ştie şi nici nu trebuie să ştie. O fi căsătorit, la casa lui, cu copiii lui. De aia iubeam eu Dinamo, multă vreme. O singură dată am fost pe un stadion în viaţa mea, pe Dinamo. Pe Arena Naţională nu am fost niciodată, deşi mi-am dorit, dar nu a avut cine să mă ducă, să mă ia cu el sau cu ea”, a declarat Ramona Olaru la Antena Sport.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006952 (s)