News Flash:

Are Razvan Simion motive sa fie gelos? Lidia Buble l-a prezentat parintilor pe Harlys, dar nimeni nu se astepta ca tatal ei sa reactioneze asa

5 Octombrie 2021
684 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Harley

In ciuda faptul ca multi nu ii dadeau Lidiei nicio sansa cu frumosul actor Harlys Becerra, vedeta demonstreaza fix contrariul. Relatia dintre ea si Harlys pare foarte serioasa, mai ales ca actorul cubanez a si venit in Romania sa cunoasca familia Lidiei. Surorile artistei sunt efectiv cucerite de Harlys si se inteleg de minune cu el, doar ca tatal ei nu este la fel de incantat de alegerea fiicei lui. 

Lidia Buble este in al noualea cer si traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de faimosul actor Harlys Becerra. Relatia este din ce in ce mai serioasa, iar Lidia deja l-a adus pe Harlys in Romania, doar ca tatal ei nu a fost la fel de incantat ca restul familiei.

Lidia Buble iubeste si este iubita. Artista si-a intalnit sufletul pereche si este nimeni altul decat actorul cubanez Harlys Becerra. Lidia a fost destul de sceptica la inceput si nu a vrut sa dezvaluie identitatea iubitului ei, dar fanilor nu le-a luat prea mult pana a descoperi ca cel care i-a furat inima frumoasei artiste este nimeni altul decat actorul din serialul de pe Netflix ”Vis-a-vis”. Acum, dupa mai bine de o luna de cand s-au cunoscut, Lidia l-a adus pe Harlys in Romania pentru a-l prezenta familiei, doar ca lucrurile cu tatal ei nu au mers asa cum se astepta.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca tatal Lidiei este destul de strict atunci cand vine vorba de relatiile pe care le au fetele lui, iar Lidia a mai trecut prin asta si cand era intr-o relatie cu Razvan Simion. "Nu o sa il cunoasca pana nu decide ca vrea sa ne casatorim. Tata a zis ca are cinci fete si sase baieti. Daca va cunosc toti iubitii...", a declarat Lidia Buble, intr-un interviu pentru emisiunea "Xtra Nght Show", de la Antena 1.

Chiar si asa, Lidia Buble l-a prezentat pe Harlys surorilor ei care sunt mai mult decat incantate de Harlys. "Lori ii face capul calendar", a scris Lidia Buble pe una dintre retelele sociale, in timp ce isi filma sora vorbind cu Harlys.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007327 (s)