News Flash:

Primaria Timisoara angajeaza din sursa externa diriginti de santier care sa supravegheze reabilitarea Cinema Timis

2 Februarie 2022
303 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria TM

Cinema Timis ar trebui sa fie transformat in „centru multifunctional pentru activitati culturale”. De reabilitarea lui se va ocupa o asociere de firme care a castigat licitatia si cu care Primaria Timisoara urmeaza sa semneze contractul. Intre timp, PMT a angajat diriginti de santier din sursa externa.
 
 
Asocierea de firme Audiotech Multimedia Group (lider) – Codo Solutions SRL urmeaza sa transforme Cinema Timis intr-un centru pentru activitati culturale.

Odata reabilitat, cinematograful din centrul Timisoarei va avea o sala multifunctionala, un bar, trei sali interactive si grupuri sanitare care vor avea pe pereti „panouri decorative cu licheni”. Asa scrie in proiectul tehnic adoptat de consiliul local. Va fi pastrat si reconditionat travertinul rosu de pe peretii si stalpii din foaier si de pe stalpii de pe holurile de evacuare, iar sala de spectacole va avea aceeasi forma, dar cu scaune noi. In plus, va fi amenajata o gradina verticala inalta de sapte metri, pe aproape 90 de mp de „zona verde pe suport vertical intr-un cadru arhitectonic mineral”.

Pentru transformarea Cinema Timis, municipalitatea a pus la bataie aproape 20 de milioane de lei. Daca totul merge bine, Cinema Timis ar trebui sa se redeschida cu noua infatisare in 2023, an in care Timisoara va fi Capitala Culturala Europeana.

Lucrarile vor fi supravegheate de diriginti de santier angajati de Primaria Timisoara din sursa externa. In 31 ianuarie, reprezentantii primariei au incheiat un contract cu o firma din Timisoara, IATAN D.M. EXPERT SRL, care va asigura asistenta tehnica de specialitate prin diriginti de santier pentru reabilitarea Cinema Timis, in conformitate cu caietul de sarcini si documentatia tehnica.

Asistenta tehnica a dirigintilor de santier va fi asigurata timp de 13 luni de la inceperea lucrarii. Pentru aceste servicii, Primaria Timisoara plateste 65.240 de lei fara TVA, echivalentul a putin peste 13.000 de euro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005519 (s)