News Flash:

Meta-consultanta pentru amenajarea Pietei Victoriei. Primaria da 64.000 de euro unei firme care sa conceapa un concurs de solutii

2 Februarie 2022
335 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria

Primaria Timisoara vrea sa reamenajeze Piata Victoriei, insa inainte de a lansa un concurs international de solutii arhitecturale pentru zona emblematica, are nevoie de o firma care sa ii ofere servicii de consultanta pentru organizarea concursului. Urmeaza sa fie evaluata singura oferta depusa la licitatie.
 
 
Primaria Timisoara vrea sa reabiliteze Piata Victoriei si strazile adiacente, care fac legatura cu alte puncte importante din centru, considerand ca zona nu este promovata suficient din punct de vedere turistic, iar calitatea urbana a acesteia este in scadere.

„In momentul actual, in conditiile deteriorarilor avansate suferite de monumentele istorice aflate in zona centrala a municipiului, calitatea urbana a zonei este in scadere, prezentand disfunctionalitati, ceea ce poate conduce in timp la o scadere a potentialului turistic si economic al zonei centrale a Municipiului Timisoara. Zona nu este suficient promovata din punct de vedere turistic, neexistand un sistem de semnalizare si orientare turistica adecvat”, spun reprezentantii primariei.

Astfel, va fi lansat un concurs international de solutii arhitecturale pentru reamenajarea zonei. Insa inainte de concurs, primaria are nevoie de o firma care sa elaboreze documentatia pentru acesta. In serviciile de consultanta vor fi incluse:

regulamentul si calendarul de desfasurare
analizarea si evaluarea costurilor de proiectare,
elaborarea temei de concurs,
asigurarea promovarii nationale si internationale a concursului,
realizarea si gestionarea site-ului oficial al concursului,
sprijinirea cu asistenta tehnica a concurentilor,
organizarea si functionarea secretariatului de concurs,
asigurarea tuturor costurilor legate de jurizarea concursului.
Pentru aceste servicii de consultanta, Primaria Timisoara este dispusa sa dea putin peste 64.000 de euro, cu tot cu TVA (267.666 lei fara TVA; 318.522,54 lei cu TVA).

Marti, 1 februarie 2022, a fost deschisa singura oferta primita pentru serviciile de consultanta pentru organizarea concursului international. Urmeaza etapa de evaluare.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005817 (s)